Haberler

Murat Boz, O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Paylaşımı kafa karıştırdı

Güncelleme:

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın "O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak" açıklamasının ardından Murat Boz'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Yakışıklı şarkıcının söz konusu paylaşımı akıllara "O Ses Türkiye'den ayrılan isim Murat Boz mu?" sorusunu getirdi.

TV8 ve Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayında, "O Ses Türkiye" yarışması ile ilgili soru üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Acun Ilıcalı, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan ' O Ses Türkiye' jürisinde bu yıl değişiklik olacağını duyurdu.

"SEYİRCİ DEĞİŞİKLİĞİ SEVİYOR"

Başarılı televizyoncu, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, ' O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

MURAT BOZ'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Acun Ilıcalı'nın "O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak" açıklamasının ardından Murat Boz'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Yıllardır O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan yakışıklı şarkıcının söz konusu paylaşımı akıllara "O Ses Türkiye'den ayrılan isim Murat Boz mu?" sorusunu getirdi.

Murat Boz'un paylaşımına 170 binin üzerinde beğeni ve 3 binin üzerinde yorum geldi.

O Ses Türkiye'den ayrılan isim Murat Boz mu? Paylaşımı dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Seda Sayan Murat Boz Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Maher Zain:

Bu tür programlar yapımcıları zengin eder toplumu ise aptal. . .

30
2
yanıtYanıtla
ateş:

dünde beri ağlıyom ayrılmasın die

10
9
yanıtYanıtla
Olay:

Vah vah! O ses te yokmuş! Napsak acaba!!! Ben Acun a ait hiçbir şey izlemiyorum!!! Keşke insanların aklı başına gelse de! Bu gereksiz insanlara prim verip , başımıza çıkartıp o paraları kazanmalarına izin vermeseler!

6
1
yanıtYanıtla
Kenan Aygün:

Bugün ülkede bi okadar sorun varken bizler kalkmış murat boz gitsin veye gitmesin bu adamlar zaten zengin insanlar bunlar ülkede evsiz işsiz hatta yatağa aç giren insanlar var bizim tartışmamız gereken sorun bunlar olmalı bu tür magazin programları toplumu derin uykuya alıyor yane toplumu zehirliyorlar uyan ey milletim

5
2
yanıtYanıtla
hahahahahaha:

uyon ey möllötööömm hahahaha

yanıt0
yanıt0
brawlpro:

çok doğru katılıyorum

yanıt0
yanıt0
6.FİLO:

Murat Boz kazandığı parayı benimle mi harcıyor ki programdan ayrıldığına üzüleyim

5
1
yanıtYanıtla
İSİN ASLI:

LAYLAY LOM HAYATI DÜŞLEYENLERİN BEYNİNİ ÇÜRÜTMEYE YÖNELİK PROGRAM

4
1
yanıtYanıtla
sorbir:

eko yardım eder artık puhaaa

3
2
yanıtYanıtla
ben eko:

eko tatildedir şimdi

yanıt2
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title