Haberler

Usta Oyuncu Nurseli İdiz, İstanbullu Gelin Dizisine Konuk Oldu

Güncelleme:

Usta oyuncu Nurseli İdiz, yakın zamanda final yapmaya hazırlanan İstanbullu Gelin'e konuk oyuncu oluyor. İdiz, huzurevinde yaşayan renkli kişiliği canlandıracak.

Son sezonuyla ekranlara gelen Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 10 Mayıs cuma akşamı yayınlanacak bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Yer alan projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu Nurseli İdiz, diziye konuk olacak.

KONUK OYUNCU OLACAK

Sevilen oyuncu Nurseli İdiz, cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan İstanbullu Gelin'de Esma'nın kaldığı huzur evinin renkli bir sakini olarak ekrana gelecek. Esma'yı tekrar konağa getirebilmek için türlü numaralara baş vuran Boranlar ve Garip, sık sık ziyaret ettikleri huzur evinin sakinleri ile samimiyet kurarlar. Bu durum eve dönmeyi reddeden Esma'nın hem kıskanmasına hem de aldığı kararı sorgulamasına neden olur.

Nurseli İdiz, İstanbullu Gelin'in Kadrosuna Dahil Oldu

Büyük finale geri sayım yapan 'İstanbullu Gelin' güçlü oyuncu kadrosu ve merak dolu gelişmelerle cuma akşamı Star'da yayınlanacak.

Nurseli İdiz, İstanbullu Gelin'in Kadrosuna Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurseli İdiz Star Haberler

500

Yorumlar (2)

ilker:

Para için vicdanını satanları, katillerin sahnesinde sahne alanları kınıyorum.

15
5
yanıtYanıtla
Sürpriz:

Aslını dizinin finalinde gördük...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title