Haberler

Astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu'nun Baba Olacağını Seren Serengil'in Boşanacağını Tahmin Etti

Güncelleme:

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin bebeklerinin olacağını, Seren Serengil ve Yaşar İpek'in ise 2 yıl sonra boşanacaklarını söyledi.

ünlü astrolog Nuray Sayarı, Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte ziyaretçilerinin sorularını yanıtladı. Ünlü çiftler hakkında açıklama yapan Sayarı, Tarkan ve Kenan Doğulu'nun baba olacağını, Seren Serengil'in ise boşanacağını söyledi.

BEREN VE KENAN'IN BEBEĞİ OLACAK

Bir ziyaretçi Sayarı'ya, "Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine çocuk görünüyor mu" diye sordu. Sayarı, "Dalgalanmalı bir dönemleri var. 2019 Eylül ayına kadar ilişkilerinde bir dağılma olmazsa kesinlikle anne-baba olacaklar" dedi.

Astrolog Nuray Sayarı,Tarkan ve Kenan Doğulu'nun Baba Olacağını Seren Serengil'in Boşanacağını Söyledi

TARKAN'IN OĞLU OLACAK

Geçtiğimiz ay kızı Liya'yı kucağına alan Megastar Tarkan'ın ikinci kez baba olacağını da söyleyen ünlü astrolog, "Bu kez oğlu olacak" dedi.

Astrolog Nuray Sayarı,Tarkan ve Kenan Doğulu'nun Baba Olacağını Seren Serengil'in Boşanacağını Söyledi

SEREN SERENGİL VE YAŞAR İPEK BOŞANACAK

Nuray Sayarı, ünlü çiftlerin ilişkilerini merak eden bir hanımın "Seren Serengil ile Yaşar İpek'in çocuğu olacak mı" sorusuna, "Auralarına baktığımda, geleceklerini bir görmüyorum. En fazla 2 yıl sonra kesin ayrılırlar. Allah korusun bu bir temenni değil, ben astrolog ve yaşam koçu olarak gördüğümü söylüyorum" yanıtını verdi.

Astrolog Nuray Sayarı,Tarkan ve Kenan Doğulu'nun Baba Olacağını Seren Serengil'in Boşanacağını Söyledi

GÜLBEN ERGEN

Bomba açıklamalarına devam eden Nuray Sayarı, Gülben Ergen'le ilgili de mutlu bir haber verdi. Ünlü astrolog, "Gülben Ergen başak burcu. Sürpriz bir evlilik yapabilir" dedi.

Astrolog Nuray Sayarı,Tarkan ve Kenan Doğulu'nun Baba Olacağını Seren Serengil'in Boşanacağını Söyledi

"YATIRIMI DOLARA DEĞİL ALTINA YAPIN"

Son dönemle ülkemizde yaşanan sıkıntılarla ilgili de konuşan Nuray Sayarı, "Önümüzdeki 3 ay boyunca inişler çıkışlar yaşanacak. Ancak aralık ve ocakta çok büyük bir ilerleme olacak. Bu iniş çıkış kimseyi korkutmasın. Yatırımınızı dolara değil altına yapın" diyerek sıkıntılı dönemin yakında sona ereceğini söyledi.

Astrolog Nuray Sayarı,Tarkan ve Kenan Doğulu'nun Baba Olacağını Seren Serengil'in Boşanacağını Söyledi

Kaynak: Bültenler / Magazin

Seren Serengil Nuray Sayarı Yaşar İpek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

OrhanBaba:

Sizi kokuşmuşlar hayvanlardan bile aşşağısınız!

28
1
yanıtYanıtla
kayserili:

SANATCININ BOŞANACAĞINI BİLMEK ASTOROLOK OLMAYA GEREK YOK BÜTÜN SANATCILAR EVLENİR VE BOŞANIR

26
1
yanıtYanıtla
HTB:

:)))))) AYNEN

yanıt5
yanıt0
KRAL YORUMCU:

Evlenen çift ünlü olsun olmasın çoğunun bebeği olur. çocuk düşünmeyeceklerse zaten nikahlı evlilik yapmazlar. Ünlülerin zaten yüzde doksanı boşanıyor. Gülben içinde evlik yapabilir paylaşılmış onunda tek rakibi seda sayan.

9
2
yanıtYanıtla
Hatixhe beqiri:

Sen falcimisin yoksa astrologmu bilmiyorum nerden bileceksin ki kim ayrilir kim baba olur

9
1
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

GELECEĞİ ANCAK ALLAH BİLİR BİLİRİM DİYEN GÜNAHA GİRER

9
0
yanıtYanıtla
ZIRT:

Bende bir tahmin yapayım, yeni ekonomik kamusal tasarruf önlemi olarak yeni yazlık saray yaptırılması söz konusuysa bunlar bir yerden çıkacak , çıkacağı yerde zavallı halk oluyor.

3
2
yanıtYanıtla
100 yıl sonra hepimiz neredeyiz:

işte tam şeytan işi, lafa bak. evli insanlar boşandıklarında övünür artık dediğim çıktı diye. onlar fazla gitmezler diye tahmin etti, ayrıldıklarında müşterisi artacak. maneviyat açlığı çeken ''modern zihniyeti'' temsil eden genç kesim bu falcılara baya rağbet ediyor.

5
0
yanıtYanıtla
LİNOM:

HAYVANLARI NEDEN AŞŞAĞILIK VARLIK OLARAK TANIMLAINIZ ONU ANLAMADIM BEN

3
1
yanıtYanıtla
ÇUKUROVA DEĞİL OSMANİYE:

YA ŞU GERİ ZEKALI ASTROLOG MUDUR ASTRONOT MUDUR NEDİR BU AKILSIZLARA İNANAN MALLAR DA VAR MIDIR ACABA

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title