Haberler

Nostaljik Gazino Keyfi

Güncelleme:

Bodrum'da ilk kez bu yıl düzenlenen 'Ada Gazinosu Etkinlikleri'nde renkli görüntüler oluştu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki Rixos Premium Otel tarafından, ilk kez bu yıl düzenlenen 'Ada Gazinosu Etkinlikleri'nde renkli görüntüler oluştu. Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Faslı Nazenin, Berkant, Tanyeli ve Hüner Coşkuner şarkı ve türküleriyle izleyenleri mestetti. Ada Gazinosu'na eğlenmeye gelenler arasında Fenerbahçeli futbolcu Orhan Şam ve Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan da vardı.

Bodrum'un Torba Mahallesi Kaynar Mevkii'ndeki Rixos Premium Otel tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve beş ay sürecek olan 'Ada Gazinosu Etkinlikleri'nin ilk gecesi renkli geçti. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki sanat, spor ve sosyete dünyasından yaklaşık 300 seçkin konuğun izlediğini gecede ilk olarak sahne alan Türk sanat müziği grubu Faslı Nazenin'in söylediği hareketli parçalara konuklar da eşlik etti.

Faslı Nazenin'den sonra sahne alan Berkant, kendisiyle özdeşleşen 'Samanyolu' isimli parçasını seyircilerinde isteği üzerine üç defa tekrarladı. Berkant'tan sonra sahne alan ünlü oryantal Tanyeli izleyenlere göbek dansı ziyafeti sundu. Tanyeli'nin şovunu yerli ve yabancı turistler dakikalarca alkışladı.

Gecenin assolisti olarak sahne alan ünlü sanatçı Hüner Coşkuner söylediği şarkılarla dinleyenleri coşturdu.

Ada Gazinosu'nda 7 Temmuz'da Selami Şahin, 20 Ağustos'ta Gökhan Sezen, 1 Eylül'de Gönül Yazar ve 2 Ekim'de yine Gökhan Sezen'in sahne alacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüner Coşkuner Tanyeli Bodrum Rixos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title