Haberler

    Nokia 9 Pureview, Ocak Ayının Son Haftasında Resmi Olarak Tanıtılacak

    5 arka kamerasıyla, akıllı telefon tarihinin en merak edilen cihazlarından biri olan Nokia 9 PureView hakkındaki söylentiler nihayet son buluyor. Nokia 9 PureView'in, ocak ayının son haftası tanıtılması bekleniyor.

    Hmd Global sayesinde akıllı telefon piyasasına sağlam bir geri dönüş yapan Nokia, yeni cihazı Nokia 9 PureView ile dikkatleri üzerine toplamış durumda. Üst düzey akıllı telefonlara karşı Nokia tarafından üretilen ilk ciddi rakip olma özelliğini taşıyan Nokia 9 PureView, bir iddiaya göre 2019'un ilk ayında düzenlenecek bir etkinlik ile tanıtılacak.

    Eğer iddia doğru çıkarsa, düzenlenecek lansman bir teknoloji fuarında olmayacak. 2019'un ilk iki teknoloji fuarından ilki Ocak ayının başında Las Vegas'ta, ikincisi ise Mart ayının başında Barselona'da düzenlenecek. Bu da Ocak ayının sonundaki lansmanın, HMD Global tarafından düzenlenecek özel bir etkinlik olacağı anlamına geliyor. Ayrıca bazı söylentilere göre, bu etkinlikte resmi tanıtım dışında başka sürprizler de karşımıza çıkabilir.

    Daha önce sızdırılan görüntülerde, tasarım hakkında birçok detay gün yüzüne çıkmıştı. 5.9-inçlik bir ekrana sahip olacak Nokia 9 PureView, Nokia 8'den daha ince bir tasarımla karşımıza çıkacak. Nokia 9 PureView'in en dikkat çeken özelliği şüphesiz ki arka kamera seti. Derinlik sensörü de içeren 5 arka kameranın neler yapacağı en merak edilen konu.

    Sızdırılan diğer bilgilere göre Nokia 9 PureView, Snapdragon 845 ile birlikte 8GB RAM ve 128 GB depolama özelliklerine sahip olacak. 5 arka kamerasının yanı sıra ön kamerada da iddialı olan Nokia 9 PureView, 12 MP'lik bir ön kamerayla gelecek. 4150 mAh bataryasıyla uzun pil ömrü sunacak cihazın QHD ekranında çentik bulunmaması bir diğer ayrıntı. Akıllı telefon piyasasında şimdiden adından söz ettiren Nokia 9 PureView için biraz daha beklememiz gerekiyor gibi görünüyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu HMD Global Nokia Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title