Haberler

Noel Anne Antalya'ya Geliyor

Noel Baba Barış Konseyi’nin Avustralya temsilcisi ve Noel Annesi Bernadette Dimitrov 15 Ağustos 2015 tarihinde Antalya’da yapılacak olan basın toplantısına katılacak.

Noel Baba Barış Konseyi'nin Avustralya temsilcisi ve Noel Annesi Bernadette Dimitrov 15 Ağustos 2015 tarihinde Antalya'da yapılacak olan basın toplantısına katılacak.

Bernadette Dimitrov, 15 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan ve dünyanın 35 farklı ülkesinde yer alan Roberto Bravo'nun, Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi ile hayata geçirdiği Santa Claus özel koleksiyonunun lansmanına katılmak için Antalya'ya geleceğini bildirdi. Avustralya Hükümeti'nin, Türkiye'nin terör saldırıları riski olduğu için, bu ülkeye gitmemeleri yönünde tavsiyede bulunduğunu ve yakınlarının da bu seyahatinden dolayı endişeli olduklarına ilişkin mesaj yollayan Dimitrov, Noel Baba Konseyi'nin girişimleri sonunda Türkiye'ye gelmeye karar verdi. Dimitrov'un, Konsey Başkanı Muammer Karabulut'un girişimleriyle fikrini değiştirdiği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Santa Claus Avustralya Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title