Haberler

No: 309 21. Bölümde Neler Olacak?

Güncelleme:

No: 309, 21. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309, 20. bölümde neler oldu? Yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar haberimizde...

Başrollerini Furkan Palalı ve Demet Özdemir'in paylaştığı No: 309 heyecan dolu bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. İzleyicileri tarafından sevilen No: 309 dün akşam reytin sıralamasında 3. sıradaydı. No: 309 21. bölümünde Lale'nin annesiyle Onur'un dedesi arasında neler oluyor? Onur'la Lale düğün tarihini yine erteledi mi? Doktor Onur, Lale'ye olan aşkını itiraf mi ediyor? Lale kardeşi Nergis'le Samet'in arasını yapacak mı? Tüm bu soruların cevabıyla No: 309, 9 Kasım akşamı FOX ekranlarında olacak.

20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendi ilişkisinde mutluluğu yakalayan Onur, Kurtuluş ve Samet'in de yardımına koşar, ve Lale ile birlikte Nergis ve Nilüfer'in de olacağı bir yemek organizasyonu düzenler. Bu organizasyonda onları sürprizler beklemektedir. Songül de geçmişe bir sünger çekip, hayatını değiştirmeye karar verir. Kızlar bu değişime başta şaşırsalar da destek olurlar. Bu arada Onur'un dayısı Haluk, nikah için Amerika'dan gelir.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Özdemir Furkan Palalı Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title