Haberler

    Niyazi Koyuncu

    Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Niyazi Koyuncu, 8 Nisan'da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Niyazi Koyuncu, 8 Nisan'da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Pançol'da-bugünkü adıyla Yeşilköy-Cavit ve Hüsniye Koyuncu'nun altıncı çocuğu olarak dünyaya gelir. Çocukluğu kalabalık bir ailede geçen sanatçının müzikle tanışması ve bugünkü kimliğinin oluşması bu yıllara rastlar. Bu kimliğin oluşmasında, Karadeniz'in renkliliğinin, yöre halkından duyduğu ezgilerin ve gözlemlediği kültürlerin önemi büyüktür.

    Kalabalığın önünde ilk kez şarkı söylemesi eğitim aldığı Eskişehir şehirdeki bir tesadüfle başlar ve o geceden sonra,kendisini en çok mutlu eden şeyin ne olduğunu bulur. Daha sonra "Seritana" -Lazca 'karanlıktaki ışık' anlamına gelen- adlı etnik müzik grubunu kurar.Grubun solistliğini yapan Niyazi Koyuncu,sanatın en çok sokakta var olduğuna inanmış ve buradaki gerçeklikten beslenmiştir.

    Grubuyla beraber İstanbul'a gelen Niyazi Koyuncu,bir süre sonra grubun dağılmasıyla,yaşama dair kaygılarını,isyanlarını ve umutlarını tek başına söylemeye başlar. Herkesin "kendi dilinde" özgürlük şarkıları söyleyeceği bir dünyayı düşleyen sanatçı,ilk solo albümü "Muço Pa"(nasıl yapayım)ile karşımıza çıkıyor.Niyazi Koyuncu,dinleyenlere; Türkçe, Lazca Gürcüce, Megrelce ve Hemşince şarkılarla sesleniyor.

    'Muço Pa' ile bizlere hayatı sorgulatan Niyazi Koyuncu, dünyayı güzelleştirmenin yolunu, farklılıkların bir araya gelmesinde görüyor…

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Hayal Kahvesi Beyoğlu

    Mekan Adresi : Meşelik Sok. No: 10

    Başlangıç Saati : 08.04.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 09.04.2017 00: 30: 00

    Kategori : Niyazi Koyuncu

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Niyazi Koyuncu Karadeniz Beyoğlu Artvin Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title