Haberler

    Neymar Fortnite'a ne zaman geliyor?

    Güncelleme:

    Beklenen gün yarın! Neymar yarın Fortnite'a eklenecek. Neymar Fortnite'a ne zaman geliyor?

    Dünyaca ünlü profesyonel futbolcu Neymar Fortnite'a geliyor. 27 Nisan'da gelecek battlepass ile Neymar kostümüne ve diğer içeriklerine ulaşabileceksiniz. Biz de sizler için bu haberin detaylarını derledik.

    Fortnite YouTube hesabı Neymar'a ait kostümlerin ve diğer eklentilerin olduğu videoyu kanalında paylaştı.

    27 Nisan günü battlepass'e eklenecek olan kostüm ve eklentileri artık elde edebileceksiniz.

    Neymar Fortnite Kostümleri ve Eklentileri elde edeceğiniz görevler ise şunlar:

    • TALK TO AN ISLAND SOCCER PLAYER: Bir konuşma başlatın! Soccer Ball Emote Toy ve Neymar Jr Banner kazanın.
    • COMPLETE 3 QUESTS FROM ISLAND SOCCER PLAYERS: Haritada yerleri belirlenecek yerlere giderek Matador Loading Screen kazanın.
    • COMPLETE 5 QUESTS FROM ISLAND SOCCER PLAYERS: Haritada yerleri belirlenecek yerlere giderek Neymar Jr Outfit kazanın.
    • dropp KICK THE SOCCER BALL TOY 500 METERS AS NEYMAR JR: Topu Neymar Jr. olarak 500 metre fırlatın ve Joia Trophy Back Bling kazanın.
    • SCORE A GOAL WITH THE SOCCER BALL TOY AS NEYMAR JR: Neymar Jr. olarak topla gol atın ve Jaguar Strike Pickaxe kazanın.
    • ELIMINATE 3 OPPONENTS AS NEYMAR JR: Neymar Jr. olarak 3 düşmanı öldürün ve Shhh. Emote kazanın.

    Bu sıra ile birlikte görevleri yaptıkça şu hediyeleri kazanırsınız:

    • I'm ready! Spray
    • Stealth Shot Emoticon
    • Hang Loose Celebration Emote
    • Aerial Acrobat Glider
    • Exhibition Style of the Neymar Jr Outfit, Jaguar Strike Pickaxe, and Aerial Acrobat Glider

    Buna ek olarak THE NEYMAR JR CUP'a katılarak özel tasarlanmış Neymar Jr. botu için kapışın. Turnuvaya katılım için hesabınızda iki faktörlü doğrulamanın açık olması gerekmektedir. Buna ek olarak turnuvaya katılmak için 30 seviye ve üstü olmanız gerekiyor. Turnuvaya ait diğer detayları ise buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Belki de siz kazanırsınız kim bilir?

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Jaguar Neymar Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title