Haberler

Nevşehir Kekilli ve Lara Üniversitelileri Coşturdu

Kekilli ve Lara Üniversitelileri coşturduSinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet töreni Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği Programı kapsamında konser veren Murat Kekilli ve Lara öğrencileri coşturdu.

Kekilli ve Lara Üniversitelileri coşturdu

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet töreni Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği Programı kapsamında konser veren Murat Kekilli ve Lara öğrencileri coşturdu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği programı kapsamında Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Murat Kekilli'Çılgın?, 'Unutamam Seni', 'Kara Gözlüm', 'Bu Akşam Ölürüm', 'Çöpçüler' ve 'Bugün Benimsin' gibi parçaları seslendirdi. Etkinliğin ikinci gününde sahne alan Pop müzik sanatçısı Lara bir, birinden güzel parçalarını seslendirdi. Öğrenciler şarkıcıya eşlik ettiler gönüllerince eğlendiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacı Bektaş Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title