Haberler

Son Dakika | Sahur vakti kumar operasyonu... Güvenlik kameraları ile donatılan kumarhanede kumarcılar kendini köpeklerle korudu

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Sahur vakti kumar operasyonu... Güvenlik kameraları ile donatılan kumarhanede kumarcılar kendini köpeklerle korudu Yakalanan 22 kişiye 144 bin lira para cezası kesildi Nevşehir polisinin sahur vakti yaptığı kumar operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

Sahur vakti kumar operasyonu... Güvenlik kameraları ile donatılan kumarhanede kumarcılar kendini köpeklerle korudu

Yakalanan 22 kişiye 144 bin lira para cezası kesildi

NEVŞEHİR - Nevşehir polisinin sahur vakti yaptığı kumar operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı. 144 bin lira para cezası uygulanan kumarbazların baskınlardan kendilerini korumak için bulduğu yöntemler ise şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre olay Nevşehir'in Yenİ Mahalle Lale Caddesinde bulunan 2 katlı müstakil bir binada meydana geldi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kumar oynandığı ihbarı yapılan binaya sahur vakti operasyon düzenledi. Çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda polisler binaya çilingirle girdi. Çatısında çok sayıda beslemenin yasak olduğu pitbull cinsi köpek ve polis baskınına karşı her tarafı güvenlik kameralarıyla donatılmış binaya girdikten sonra polis kumarbazları tek tek gözaltına aldı. Baskın sırasında merdiven altlarına ve tuvaletlere saklanarak polisten kaçmaya çalışan kumarbazlar kısa sürede yakalandı. Bu arada binada kumar oynanan odalardan birinin girişinde 'Ders Var, Girilmez' yazısı yazması dikkat çekti.

Polis ekipleri tarafından yapılan kumar baskınında 22 şüpheli yakalanırken 17 deste oyun kağıdı, 167 adet pul, 1 adet güvenlik kamera kayıt cihazı ele geçirildi. Kumar oynarken yakalanan 22 şahsa, kumar oynamaktan 29 bin 932 lira, sosyal mesafeden 19 bin 800 lira, soka çıkma yasağına uymamaktan 74 bin 800 lira ve yetiştirmesi yasak olan köpek bulundurmaktan 20 bin 868 lira para cezası olmak üzere toplam 144 bin 860 lira para cezası kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Nevşehir 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title