Haberler

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver :

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,iletişim Çağının Vazgeçilmez Değerlerinden Olan Gazetecilerin Planlı Gelişme ve Kalkınmanın Sağlanmasında Önemli Bir Misyon Üstlendiklerini Belirterek, Her Türlü Zor Şartlar Altında Halkın Doğru,güvenilir,tarafsız Bir Şekilde Bilgi Almasında Etkin Bir Hizmet Yürüttüğünü Söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,iletişim çağının vazgeçilmez değerlerinden olan gazetecilerin planlı gelişme ve kalkınmanın sağlanmasında önemli bir misyon üstlendiklerini belirterek, her türlü zor şartlar altında halkın doğru,güvenilir,tarafsız bir şekilde bilgi almasında etkin bir hizmet yürüttüğünü söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Ünver, mesajında 10 Ocak 1962 günü, gazetecilerin çalışma şartlarını düzenleyen 202 sayılı kanunla önemli bir güvenceye kavuştuklarını anımsattı.

Bu gün öneminin etkin ve yaygın bir şekilde ele alınması amacıyla bir dizi etkinliklerle kutlanan 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde tüm gazetecileri bu anlamlı günlerinde tebrik ettiğini mesajında dile getiren Ünver şunları kaydetti ; "Halk ile yetkililer arasında bir köprü görevi gören gazeteciler, her türlü zor ve olumsuz şartlara karşın toplumumuzun her alanda gelişen olaylardan haberdar edilmesi ve daha düzeyli bir konumda kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir misyon üstlenmektedirler. Gazete ve gazeteci olgusu,sağlıklı toplumların oluşmasında artık önemli bir değer haline gelmektedir.Gazeteciliğin ne denli zor,zahmetli,meşakkat dolu ama bir o kadar da mükemmel ve vazgeçilmez önemli bir meslek olduğunu,uzun yıllar bu mesleğin içerisinden gelen birisi olarak biliyor ve bu anlamlı günde,gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyor,çalışma hayatlarında başarılar diliyorum"

(MÖZ-SE-Y)

10.01.2008 17:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title