Haberler

Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Güncelleme:

Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerini paylaştığı "Aşk Tesadüfleri Sever 2" adlı filmin dün akşam galası düzenlendi. Cavadzade'nin tercih ettiği beyaz derin dekolteli kıyafeti ise geceye damga vurdu.

İkincisi çekilen Aşk Tesadüfleri Sever filminin galası dün akşam başrol oyuncuları Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Yarın vizyona girecek olan filmin oyuncularından Nesrin Cavadzade giydiği kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkılan ve hikayesi İpek Sorak'a ait olan filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme aldı. Filmde, 1960'lardan bugüne uzanan romantik bir yolculuğa çıkılarak, tesadüflerin aşka hizmet edişi anlatılıyor. Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmini galası bu akşam gerçekleşti. Geceye ilk filmin başrol oyuncuları Belçim Bilgin ve Mehmet Günsur da katıldı. Filmin iki kadın başrolü Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan şıklıklarıyla göz doldurdu. Beyaz uzun bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade'nin derin göbek ve bacak dekoltesi ise dikkat çekti.

HAYRANLARI HİÇ BEĞENMEDİ

Galadan fotoğraflarını paylaşan Nesrin Cavadzade'nin dekolteli kıyafeti takipçileri tarafından da beğenilmedi. Oyuncunun kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra çok rüküş olduğunu da söyleyenler oldu.

Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Nesrin Cavadzade, galada giydiği derin dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cavadzade Yiğit Kirazcı Aytaç Şaşmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (51)

Mihci:

iğrenç.

64
31
yanıtYanıtla
realite:

Albenisi ve Seksepalitesi çok yüksek bir kadın. muhteşem

32
48
yanıtYanıtla
x:

güzelden anliyormusun hahaha

yanıt0
yanıt0
afk:

güzel bi kadın

30
32
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

zaten bu kadın boya güzeli kurdan gibi kadın

31
24
yanıtYanıtla
emoxxx:

liseden arkadaşım okulda kimse yuzune bakmazdı

27
8
yanıtYanıtla
..:

Hata etmişler demek ki! artık kolay kolay arkadaş olamazsınız hahahaha çatla

yanıt2
yanıt2
....:

şimdide yüzüne bakan yok ki. onun için açılmış saçılmış

yanıt6
yanıt2
Osmanli:

Şimdi bakılacak gibi mi sanki allah bunlardan korusun yanındakiler kim neci onlar

yanıt3
yanıt0
kıskanç gacılar:

Kıskanmayın hatunlar, kadın gibi kadın. Türkiye''de bir numara.

7
20
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title