Haberler

Neşe Erberk Anaokullarında Miniklerin Cumhuriyet Kutlaması

Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümü Türkiye’nin dört bir yanında büyük bir heyecanla kutlanırken Gaziantep’te faaliyet gösteren Neşe Erberk Anaokulları Gaziantep Şubesinde de minik öğrencilerin coşkulu kutlamaları dikkat çekti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümü Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir heyecanla kutlanırken Gaziantep'te faaliyet gösteren Neşe Erberk Anaokulları Gaziantep Şubesinde de minik öğrencilerin coşkulu kutlamaları dikkat çekti.

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gaziantep'te de okul öncesi eğitim alanında hizmet vermeye başlayan Türkiye'de çağdaş eğitimin öncülerinden biri olan Neşe Erberk Anaokulları Gaziantep Şubesi düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle dikkat çekti. Minik öğrencilerin bir birinden güzel parçalara eşlik ettiği kutlamalarda okulun tamamı ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Neşe Erberk Gaziantep Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladılar. Okula Türk Bayrağının renklerini temsilen kırmızı-beyaz giyerek gelen minik anaokulu öğrencileri törene İstiklal Marşı söyleyerek başladılar. Atatürk sevgisi ve Cumhuriyeti anlatan birbirinden güzel ve neşeli şarkılarla bayramı kutlayan minikler, Yüzüncü yıl marşıyla coşku içerisinde törene eşlik ettiler.

"Okul öncesi yaşlarda yetenek geliştirme eğitimini veriyoruz"

Neşe Erberk Anaokulu Gaziantep- Joyfull House kurucusu Dilara Gözeri, "Joyfull House 2002 yılında Türkiye'de ilk ve tek yetenek geliştirme programı uygulayan ilk anaokulu olarak kurulmuştur. Anaokullarımızın kurucusu Neşe Erberk okul öncesi yaşlarda yetenek geliştirme eğitimini desteklemek isteğiyle yola çıkmıştır. O günden bu yana Joyfull House tüm Türkiye'de yaptığı çalışmalarla bu amaç için faaliyet göstermektedir. 1,5 yaştan 6 yaşa kadar hizmet veren anaokulumuz, kaliteli ve çağdaş eğitim anlayışıyla Gaziantep'te hizmet vermeye devam edecektir. Bugün minik öğrencilerimizle birlikte Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladık. Öğrencilerimize Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin kazanımlarını en iyi şekilde öğretmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de çeşitli sosyal sorumluluk projelerimizle gerek okul bünyesindeki öğrencilerimize gerekse il genelinde okul öncesi eğitimle ilgili yeni projelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşe Erberk Gaziantep 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title