Haberler

Neler Oluyor Hayatta'yı kim sunuyor? Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Algül Namlı kimdir?

Güncelleme:

Ekranların sevilen programlarından olan Neler Oluyor Hayatta? programı hakkında merak edilen sorulardan biri Neler Oluyor Hayatta'yı kim sunuyor? oluyor. Sunucular arasında yer alan isimlerden olan Nur Tuğba Namlı kimdir sorusu da yanıt arıyor.

Televizyon ekranlarında sık sık gördüğümüz isimlerden biri olan Nur Tuğba Namlı, merak konusu olmaya devam ediyor. Her gün ekranlara gelen Neler Oluyor Hayatta programında dikkat çeken isim Nur Tuğba Namlı kimdir? Neler Oluyor Hayatta'yı kim sunuyor?

NELER OLUYOR HAYATTA'YI KİM SUNUYOR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olan isimler sık sık merak ediliyor. Seda Akgül'ün programdan ayrılmasının ardından yeni sunucu da sık sık araştılıyor. Şu an programda yer alan isimlerden biri de Nur Tuğba Algül Namlı oluyor. Bir diğer isim ise Hakan Ural olarak karşımıza çıkıyor.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR?

Nur Tuğba Namlı 1983 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi, İkizler burcu olan güzel sunucunun boyu 1.65 cm, kilosu ise 54 kg'dır. Tam ismi Nur Tuğba Algül Namlı'dır.

Üniversiteye kadar Mersinde yaşayan başarılı isim Üniversiteyi Balıkesir Üniversitesi'nde okudu ve buradan mezun oldu. Nur Tuğba Algül Namlı üniversite döneminin ardından Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen "Var Mısın Yok Musun" yarışmasına yarışmacı olarak katıldı ve burada tanınarak meşhur oldu.

Yarışmada gelen tanınırlık ile ekran yüzü olmak konusunda kararlı olan isim başarılı spiker olan Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. Nur Tuğba Algül sunuculuk derslerinin bitmesinin hemen ardından spikerliğe ilk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sunarak başladı. SkyTürk televizyonunda uzun dönem başarılı bir şekilde görev yapan Nur Tuğba Algül Namlı 2011 yılında NTV ekranlarına transfer oldu. NTV macerası başarılı bir şekilde ilerlerken sunduğu gece haberleri esnasında bir gaf yapması ile birlikte büyük tepki çekti ve uzunca bir süre ekranlardan uzak kaldı.

Güzel sunucu Nur Tuğba Algül Namlı bu talihsiz olayın ardından 2014 yılında TV8 kanalı ile anlaştı ve Ütopya adlı yarışmanın değerlendirmelerinin yapıldığı "Ütopya Panorama" isimli programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TV8 kanalının gündüz kuşağında reyting alan bu format daha sonra yine aynı kanalda "Survivor Panorama" olarak Survivor yarışması için hazırlandı ve başarılı sunucu bu programı Hakan Hatipoğlu ile birlikte sunmaya başladı.

Güzel sunucu Nur Tuğba Algül, 23 Mayıs 2015 tarihinde iş adamı Mustafa Namlı ile evlenerek namlı soyadını aldı. Namlı çiftinin 2 tane çocuğu bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nur Tuğba Algül Nur Tuğba Algül Seda Akgül Seda Akgül Hakan Ural Kanal D Kanal D Mersin Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (3)

Ahmet koç:

Sevgili Hakan bey Nurbanu ile sizi çok seviyorum. Her zaman sizie izliyorum.benim.bir arkadaşım.vardi Mehmet adında size çok benziyorr kendisi rahmetli oldu sizi görünce onu görüyorum Allah rahmet eylesin size kolay gelsin.iyi günler.

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

kurban olurum ben o nur tuğbaya o kadar tatlı ki o kadar güzel ki o bir melek melek aşkımo benim keşke onunla bir adaya düşüp ikimiz orda yaşasak o kadar seviyorum onu

0
1
yanıtYanıtla
Faruk Okyar:

hakan bey şunu belirtmek istiyorum 1991yılında 360 ceza ve tevkif evi vardı yani hapishane zamanımıza kadar 160 tanesi kapanmış ve 83 tane açılma yapmış sonuç su anda 360 dan 283 düşmüş yer yok adli kontrolla sanırım mecburen bırakılıyor fakat bu durum ve çogalan suçlar muhalefetin yapmadıgını iktidara yapıp yıprandırıyor buna benzer çok olay var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title