Haberler

Nejat İşler Yapımcı Oluyor!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nejat İşler Gümüşlük'te sahibi olduğu mekanda görüntülendi.

Ünlü oyuncu Nejat İşler Gümüşlük'te sahibi olduğu mekanda görüntülendi. Son dönemin en popüler aşk romanı olan Adil Yıldırım'ın 'Gecede Saklı Yalnız Aşklar' kitabını okuyan İşler; 'Tam filmi çekilecek kitap. Müthiş bir senaryo olur bu kitaptan' diye konuşarak yapımcılığa göz kırptığının sinyallerini verdi.

ADİL YILDIRIM KİMDİR?

Adil Yıldırım 6 Ocak 1982'de İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladıktan sonra Birleşmiş Milletler Roma Ofisi'nde ve akabinde İtalya'da Roma ve Torino merkezli çeşitli özel şirketlerde çalışma hayatını sürdürdü. Yazma serüvenine hikâyeler yazarak başlayan Yıldırım'ın kimi eserleri, İtalya'da gazetelerin hafta sonu eklerinde ve internet bloglarında yayınlandı. Türkiye'deki ilk romanı 'Gecede Saklı Yalnız Aşklar' okuyucularına ulaşırken Yıldırım, "Kendi tarihimde ayak izlerimi takip etmeye devam ediyorum" diyor. "Her sabah kendi ruhumuza doğru yeni bir yolculuğa çıkmak için kalkıyoruz yataktan… Varılacak son nokta, kendi ruhumuz. Elimizde kalan son zenginlik, asla kaybetmek istemediğimiz tek gerçeğimiz. Gece, karlı sokaklara ve huzurlu bir sabaha kavuşmaya hazırlanıyor. Ben, kar tanelerini izlerken yazmaya başlıyorum ve dünyanın neresinde olursa olsun, ruhumu anlayan tüm insanlara kavuşmaya hazırlanıyorum."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Nejat İşler İstanbul Gümüşlük Roma Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title