Haberler

Nazilli Fırıncılar Odası kendisine ait hizmet ofisine kavuştu

Güncelleme:

Nazilli Fırıncılar ve Unlu Mamuller Perakende Satıcıları Esnaf Odası kendisine ait hizmet ofisine kavuştu.

Altıntaş Mahallesi Dalyan Palas İşhanı 2. Katında yer alan yeni hizmet ofisinin açılışı görkemli ve yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

1965 yılından bu yana kirada hizmet veren Nazilli Fırıncılar Odası, kendisine ait yeni hizmet ofisinin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirdi.Yoğun katılım ile gerçekleşen açılış törenine, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediyesi Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Başkan Vekilleri Soner Yelkovan, Mustafa Tınaz, Nazilli Eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Nazilli Müftüsü Harun Yılmaz, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan,Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Oda Başkanları ve Oda Üyeleri katıldı.

Okunan dua sonrası, açılış kurdelesini kesen Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kurdele kesimi sonrası konuşan Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, daha iyi daha büyük yerler nasip etmesini dileyerek "Herkese hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.25 yıldırNazilli Fırıncılar ve Unlu Mamuller Oda Başkanlığını sürdüren Reşat Oflioğlu ise, "1965 yılında kurulan odamız yıllarca kirada kaldı. Hiçbir mal varlığı yoktu. Yaptığımız çalışmalarla şimdi kendisine ait bir mülke sahip oldu. Modern bir büroya kavuştuk. Tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler tüm üyelerimizi yeni yerimize bekleriz. Allah sağlıklı, huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde görev yapmayı nasip etsin" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title