Haberler

Nazilli Belediyespor Sezonu Açtı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sezon açılışını sade bir törenle gerçekleştirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, sezon açılışını sade bir törenle gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Ahmet Vahit Aysan, Az sayıda kulüp yöneticisi, A Takım ve Alt yapı Teknik Heyeti, Alt yapı sorumluları, A takım ve Altyapı futbolcuları ile 250 civarında taraftarın katıldı.

Nazilli şehir stadında yapılan açılış töreninde dua edilerek kurban kesildi. Alt yapı takımlarıyla lige merhaba diyen siyah incilerde yeni transferlerle birlikte tüm takım taraftara tanıtıldı. Kulüp Başkanı Ahmet Vahit Aysan yaptığı açıklamada "2012-2013 sezonunu bu yıl ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve şehitlerimize saygı düşüncesiyle sade bir törenle açtık. Sezonun başarılı geçmesini diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise "Geçen yılki inanç ve hedefle 2012-2013 sezonunu açtık. Mütevazi bir takım olarak üst sıralarda play-off hedefi ile lige hazırlandık. İnşallah futbolcu ve teknik heyet kardeşlerimizle birlikte camiamız geçen sezonki gibi başarı yakalayarak üst sıralarda ligi tamamlarız. İnancımız büyük ve başarımız için de çabamız büyük olacak. Ayrıca geçen yıl kulüp başkanlığını başarıyla yürüterek 2. lige çıkmamızda en büyük pay sahibi olan Sayın Vahit Aysan, kongremizde yeniden aday olarak kulübün başında yer alacak. Play-off hedefiyle başarılı olmak için sezonu açtık. İnşallah geçen yılki başarıyı yakalayarak hedefimize ulaşırız" dedi. Alt yapıda yer alan futbolcularla da sohbet eden Başkan Alıcık, genç futbolculara her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek, başarılı olmalarını istedi.

Sezon açılışının ardından Nazilli Belediyespor A takımı kendi arasında çift kale maç yaptı. Yapılan çift kale maçta ise Yeşil takım, Turuncu takımı 3-2 yendi.

11 YENİ TRANSFER

Geçtiğimiz yılki kemik kadrosunu koruyan ve nokta transferlerle takımı güçlendiren siyah beyazlı ekibe bu sezonda Ünyespor'dan Aytaç Uçar, Buğsaşspor'dan Erhan Kıcı, Fenerbahçe'den Furkan Aydın, Ofspordan Hakan Soylu, Yusuf Abdioğlu, Denizlispor'dan İsmail Konuk, Malatyaspor'dan Mesut Balkan, Konya Şekerspor'dan Ümit Aydemir, Belediye Bingölspor'dan Burhanettin Çakırefe, Altyapıdan Tolga Akyüz ile Yıldızgücüspor'dan Ömer Kavurkacı transfer edildi. Bilindiği gibi geçen yılki kadroda Bora Yelken, Furkan İlker Baştan, Muğdat Çelik, Aykut Yenen, Fatih Özer, Hüseyin Demir, Emre Kahraman, Ali Setirekli, Erdinç Karakaş, Hüseyin Bülbül, Erhan Şahin, Kurtuluş Yurt, Lider Koç, Mehmet Ersavaş, Mehmet Taş, Mustafa Acar ve Yiğit Dağkaya vardı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Aydın Yerel Haberler

title