Haberler

Nazife Nineye Yardım Eli Uzandı

Kars'ta derme çatma gecekondu evinde yalnız yaşayan Nazife Tepe'ye yardım eli uzandı.

Kars'ta derme çatma gecekondu evinde yalnız yaşayan Nazife Tepe'ye yardım eli uzandı.

Kars Belediyesi Başkanlığı Evde Bakım Hizmeti kapsamında bakımı sağlanan ve evde tek başına yaşayan Nafize Tepe'nin yemek yapma ve öz bakımını tek başına karşılamakta zorlandığı, ara ara kız kardeşinin bakımını sağladığı fakat düzenli bir bakım sağlanamadığı, Kars Belediyesi'nce sağlanan bu hizmetin yeterli gelmediği Kars Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bildirilmesi Vali Türker Öksüz'ü harekete geçirdi.

Nazife Tepe'nin durumuna kayıtsız kalamayan Vali Türker Öksüz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerini Nafize Tepe'nin evine gönderdi. Yetkililer Tepe'nin evde tek başına yaşadığı, evin soğuk ve kirli olduğu, yaşlının ihmal ve istismara açık olduğu tespit ederek, Tepe'nin önce sağlık kontrollerini yaptı.

Ardından da Tepe'nin, durumuna uygun sosyal hizmet modeli belirlenene kadar acilen Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü 'İlk Kabul Birimi'ne geçici kabulü yaptırdı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kars Belediyesi Türker Öksüz Kars Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title