Haberler

Nasuh Mahruki'nin 50. Yaş, Sergisi Kapılarını Açtı!

Nasuh Mahruki'nin fotoğraf sergisi, 10 Ekim günü Galeries Lafayette, Emaar Square Mall'da gerçekleşen büyüleyici açılışta sanat seveler ile buluştu.

İş ve sanat dünyasından Coşkun Aral, Buket Taşdelen İnci Gazioğlu gibi isimler ve seyahat severlerin katılımı ile Nasuh Mahruki'nin eşsiz deneyimlerini bir araya getirdiği fotoğraf sergisi dün görkemli bir açılış ile Galeries Lafayette'te beğeniye sunuldu.

Milli sporcu, profesyonel dağcı, yazar, fotoğrafçı ve bir gezgin olan, aynı zamanda AKUT Arama ve kurtarma derneği eş kurucusu, sosyal girişimci Ali Nasuh Mahruki, 7 kıta ve 90'ın üzerinde ülkede yaşadığı serüvenleri ve farklı kültürleri gözlemlediği fotoğraf sergisini, Galeries Lafayette'de aktif yaşam tutkunları ile buluşturuyor. 24 yaşından bu yana Dünya'nın farklı coğrafyalarında zorlu dağ tırmanışları, motosiklet yolculukları ve fotoğraf seyahatleri gerçekleştiren Nasuh Mahruki, deneyimlerini 50. Yaşına özel bir sergide bir araya getiriyor.

60 fotoğrafın yer aldığı sergide, Nepal, Tibet, Bhutan, Afganistan, Hindistan, Sıkkım, Moğolistan, Alaska, Afrika, Antarktika gibi dünyanın çeşitli coğrafyalarında yaşadığı deneyimler dikkat çekiyor. Nasuh Mahruki'nin "Hayatınız En Büyük Maceranız Olsun" mottosundan yola çıkan sergide, hayatın her anının çok değerli olduğu ve keşfetmenin, öğrenmenin keyfi üzerinde duruluyor.

Sergi ile ilgili Nasuh Mahruki; "Hayat hepimiz için bilinmeyen büyük bir maceradır, maceranın ötesindedir. Hayatı dolu dolu, aşkla, tutkuyla, coşkuyla, bütün gücümüzle, her şeyimizle yaşamalı. Hayat yalnızca bir kerelik bir deneyimdir. En uzağına, en yükseğine, en derinine, en sonuna kadar yaşayın ki hayatınız en büyük maceranız olsun. Çünkü ikinci bir fırsatınız asla olmayacak ve bir daha asla şimdiki yaşınızda olmayacaksınız...", diyor ve hepimizi, hayatı aşkla ve coşkuyla kucaklamaya, büyük yaşamaya davet ediyor.

Nasuh Mahruki'nin paha biçilemez deneyimlerini paylaşmak ve Dünya'nın farklı köşelerine yolculuklar sunan fotoğraf sergisini deneyimlemek üzere Galeries Lafayette, Emaar Square Mall'a davetlisiniz!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title