Haberler

Naşide Göktürk: Ahmet Kaya Beni Boğulmaktan Kurtardı

Güncelleme:

Konuk olduğu canlı yayında kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Naşide Göktürk, "Ahmet Kaya yıllar önce beni kayıkla boğulmaktan kurtarmıştı" dedi.

Yaşadığı rahatsızlıktan dolayı çok çabuk yorulduğunu ancak acıya dirençli olduğunu belirten Naşide Göktürk "Hastalandıktan sonra Acun Ilıcalı beni aradı. Hiç tanışmamıştık. 'Ne gerekirse yanındayım' dedi. Oysa ben hastalanmadan on gün önce Survivor için form doldurmuştum. Yarışmacı bir karakterim var" dedi.

"HASTA GİBİ YAŞAMIYORUM"

Şarkıcılığının eleştirilebileceğini ancak şiirleri konusunda çok hassas olduğunu belirten sanatçı "İyi bir şairim. On adet çok satan kitabım var. Şarkıcılığım eleştirilebilir ama şairliğim asla" dedi. Geçirdiği hastalık üzerine "Hasta gibi yaşamıyorum, ölüm korkusu yaşamıyorum. 2029'da öleceğime dair elimde senetim yok. Acıya dirençliyim. Hastalığım özgürlüğümü elimden aldı. Çabuk yoruluyorum" diyen Göktürk bu dönem içinde yanında olanlar için de şunları söyledi :

"SEZEN DE ARADI, ŞAHİN ÖZER ALBÜMÜ VERMEDİ"

"Sezen Aksu beni hastalığımın ikinci günü aradı. Acun Ilıcalı ile hiç tanışıklığım yoktu 'Ama her konuda yardımcıyım ne gerekirse yanındayım' dedi. Hastalanmadan on gün önce Survivor için form doldurmuştum. Hastalanmasaydım çok gitmek isterdim. Yarışçıyım. Arayanlar olduğu gibi sıkıntılı durumlar da oldu. Şahin Özer albümümü vermedi. Aranjöre 15.000 TL para ödemem gerektiğini söyledi."

"AHMET KAYA BENİ BOĞULMAKTAN KURTARDI"

Dostlukların önemine de değinen Naşide Göktürk "Ahmet Kaya yıllar önce beni kayıkla boğulmaktan kurtarmıştı. Mehmet Ali Erbil de on bir yıl önce bir söz vermişti ve yerine getirdi, albümümde şiir okudu. Akrep Nalan'a şiir yazdım hadi komşum albüm yapalım dedi kalktık albüm yaptık" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Şahin Özer Ahmet Kaya Göktürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

AHMET KAYA:

haber resmindeki ahmet kaya değil ona beneyen biri ayrıca bakıyoruz sayfada yine ırkçılar çoğlamış

43
2
yanıtYanıtla
bu da haber, buyurun ))):

Amaaaaan ne önemli bir haber. Bu Ahmet kaya var ya bir defasında bir kediye pisi pisi diyerek azıcık ciğer vermişti.

5
32
yanıtYanıtla
AHMET KAYA HASAN EMRECANDIR:

Allah şifasını versin bu vesile ile tüm hastalara diyelim. Seneler önce Hasan Emrecan ismiyle klip çıkaran sanatçıyı eminim biliyorsunuzdur yaşıyorsa şu an 60 yaşında Ahmet Kaya nın ta kendisidir. Sesini yorumunu çok özledik lütfen ülkene dön Ahmet Kaya. Ahmet Kayayı çok seviyorum kimse yüreğimden söküp atamaz ölüm haberinde çok ağladım ama Hasan Emrecan ismiyle albüm çıkarıp yaşadığını o klipteki gözlerden bakışlardan anladım sevindim seviyorum çünkü o ses yorum dünyaya bir daha gelmez.

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DÜNYA SESİ AHMET KAYA SENİ ÇOK ÖZLEDİK

8
5
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

ÇEMAL YEZİTTE OLSA NEDE OLSA SENDEN MUTLAKA DAHA İYİDİR BİLİYORMUSUN NİYE IRKÇISINYA EN AZINDAN O SENDEN ÜSTÜN SENİN GİBİ TERBİYESİZLER BU ÜLKEYİİ KAOSA SÜRÜKLER SONUNDA DA KAFAN KESİLİR GALİBA UKALAA

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

ahmet iyi ki öldün

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title