Haberler

Naci Topçuoğlu Myo Öğrencilerinden Göz Kamaştıran Sergi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Cam Programı usta öğretici ve öğrencilerinin hazırladığı cam eserleri sergisi yoğun ilgi gördü.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Cam Programı usta öğretici ve öğrencilerinin hazırladığı cam eserleri sergisi yoğun ilgi gördü.

Gaziantep Üniversitesi Yeni Kafeterya'da açılan ve 31 Aralık'a kadar gezilebilecek sergide, vazo, tabak, bardak gibi süs eşyalarının ziyaretçilerin beğenisine sunulduğunu belirten Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Seramik ve Cam Programı Usta Öğreticisi Mahmut Akar, Öğretim Görevlisi Neşe Ağkurt ve usta öğreticilerle öğrencilerin tasarımlarını yaptığı ürünlerde altın ve platin kullanıldığını belirtti.

Bütün ürünlerin kendi alanlarında tek ve sergiye özel tasarlandığını vurgulayan Akar, "Ürünlerimizde 24 ayar saf altın ve 80 derece ölçüsünde platin kullanılıyor. Ürünlerin fiyatı üniversitemiz tarafından belirleniyor. Şuada satış yapmıyor, sipariş alıyoruz. Sergi sonrasında aldığımız siparişleri yapıp sahiplerine teslim edeceğiz. Ayrıca, piyasaya toptan ürün satışı da yapıyoruz" dedi.

Usta Öğretici Mahmut Akar, sergiye olan ilginin memnuniyet verici olduğunu ve çok sayıda sipariş aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki günlerde de gelen talepleri değerlendireceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title