Haberler

Mütevelli Mahallesi'nden Başkan Yaralı'ya Plaket

Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesi Muhtarı ve Mütevellispor yöneticileri, mahalle ve kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya plaket verdi.

Saruhanlı'nın Mütevelli Mahallesi Muhtarı ve Mütevelli spor yöneticileri, mahalle ve kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya plaket verdi.

Başkan Yaralı, Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, Mütevelli spor Kulübü Başkanı Halil Güner, Kulüp yönetici Adnan Kocacık ve takım antrenörü Muharrem Kazer'i makamında kabul etti.

Mahalle Muhtarı İçigen, mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Yaralı'ya teşekkür belgesi takdim etti. Kulüp Başkanı Güner de kulüplerine sağladığı desteklerden dolayı Yaralı'ya plaket verdi.

Yaralı imkanlar ölçüsünde 50 mahallenin tamamına ve ilçedeki amatör spor kulüplerine her türlü konuda destek olmaya çalıştıklarını söyledi.Kulüp Başkanı Güner ise Başkan Yaralı'ya teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Kendisi sporu seven ve sportif faaliyetlerden desteğini esirgemeyen örnek bir şahsiyettir. Şahsım, kulübüm ve mahallemiz adına kendisine şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Ziyarette Saruhanlı Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Çımat, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer'e de mütevelli heyeti tarafından teşekkür belgesi verildi.

Saruhanlı Belediyespor Kulüp Yöneticileri Vedat Yaralı ve İsmet Koç'un da yer aldığı ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

saruhanlı belediyespor hüseyin yaralı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title