Haberler

Mustafa Yıldızdoğan'dan Nevşehir'de Konser

NEVŞEHİR'de konser veren Mustafa Yıldızdoğan, Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşarak bir mucizeye imza atacağına inandığını söyledi.

NEVŞEHİR'de konser veren Mustafa Yıldızdoğan, Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşarak bir mucizeye imza atacağına inandığını söyledi. Nevşehir'in 20 Temmuz 1954 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla il statüsüne alınmasının 63'üncü yıldönümü nedeniyle belediye tarafından düzenlenen etkinlikler başladı. Bu kapsamda ilk olarak Mustafa Yıldızdoğan, Diriliş Meydanı'nda halkla bir araya gelerek sevilen şarkılarını söyledi. Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, belediye başkanları, daire müdürleri ve binlerce kişinin katıldığı konserde ilk olarak ' Ölürüm Türkiyem' şarkısını söyleyen Yıldızdoğan, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Nevşehir'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldızdoğan, ziyaret ettiği dünyanın en büyük yeraltı şehrinin Batılı ülkelerdeki benzer yerlere göre ziyaretçi sayısının az olduğunu anlatıtı. Mustafa Yıldızdoğan, temizleme çalışmaları devam eden dünyanın en büyük yeraltı kentinin de binlerce insan tarafından ziyaret edilmesi arzusu içerisinde olduğunu söyledi.

Yeni albümündeki şarkıları da söyleyen Mustafa Yıldızdoğan, Türkiye'nin her geçen gün biraz daha iyiye doğru gideceğine inandığını belirterek, şöyle dedi:

"Bizi ayırmak, bölmek için büyük bir çaba gösteriyorlar. Ama bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Farklı partilerde, farklı fikirlerimiz olabilir, ama umut ve hayallerimiz gerçekte bir. Biz asla ayrılmayacağız. Türk Milleti olarak her zaman dimdik ayakta olacağız. Türk Milleti olarak 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşarak bir mucizeyi gerçekleştireceğiz inşallah. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın."

Konser bitiminde Belediye Başkanı Hasan Ünver, sanatçı Yıldızdoğan'a teşekkür ederek çiçek verip, el sanatları ürünü çanak tabak hediye etti. Bu arada Yıldızdoğan, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yıldızdoğan Hasan Ünver Nevşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title