Haberler

Gizemli Erkekle Görüntülenen Emina Sandal: Mustafa ile Barışmamız Söz Konusu Değil

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde gizemli bir erkekle görüntülenen Emina Jahovic Sandal, boşanma davası devam eden Mustafa Sandal ile barışmalarının söz konusu olmadığını söyledi.

2008 yılında kendisi gibi şarkıcı Mustafa Sandal'la dünya evine giren Emina Jahovic Sandal, konser vermek için gittiği Balkan ülkelerinde iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile barışmalarının söz konusu olmadığını söyledi.

"ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM"

Hayatını Türkiye sürdürmeye karar veren Emina Jahovic, konser öncesi açıklama yaptı. Jahovic, "Artık çalışmak zorundayım. İki oğlum var ve ayaklarımın üzerinde durmalıyım" dedi.

Mustafa Sandal'dan Yaman ve Yavuz isimlerinde iki oğlu bulunan şarkıcı, "Mustafa'yla barışmamız söz konusu değil. Zor bir dönemden geçtik" şeklinde konuştu.

"İFTİRAYA UĞRADIM"

Şarkıcı, eşiyle kötü şekilde ayrılmadıklarını ve arkadaş olarak kalacaklarını da sözlerine ekledi. Jahovic, eski sevgilisi Marko Miskovic'e geri döndüğü haberleriyle ilgili ise, "Bunları hak etmedim. Beni haksız gösterdiler. İftiraya uğradım. Evliliğim benim yüzümden bitmiş gibi yansıtıldı" diyerek sitem etti.

BAŞKA BİR ERKEKLE GÖRÜNTÜLENDİ

Bir mekandan erkek arkadaşıyla çıkan ve adını açıklamak istemeyen Emina Sandal kafalarda soru işaretleri bıraktı. Emina, Mustafa Sandal ile ilgili olan soruları ise "Mustafa'yla ilgili soru istemiyorum. Bitti artık, konuşmam" diyerek cevapladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Gurbetci:

Balkanlarda yasayan yurttaslarimiz yada dindaslarimiz, , Bosna, Arnavutluk. Makedon, Sancak, Bulgaristan gibi yasayis tarzlari yargi degerleri avrupali insanlara yakindir. Türkler gibi degildirler. Farkli kültürlerede aciktirlar, uyumludurlar. Farkli milletten yada cografyadan evlilik yapacaksaniz bunu da hesap etmeniz lazim. Yurtdisinda dogmus ve 48 senedir yurtdisinda farkli kültürlerle beraber yasayan biri olarak bunu söylüyorum. Kesinlikle bir zümreyi yada toplulugu yermek amacli degildir söylediklerim.

231
0
yanıtYanıtla
kenzo:

eşinden boşanma evresinde olan bir bayan başka bir erkekle bar bar gezebiliyor ve bunu adı modernlik ise gerçeği açıklayalım bunlar biryerlerinin kaşıntısına modernlik diyorlarsa çiftleşin gitsin insan artıkları

186
1
yanıtYanıtla
bEYİN FAKiRi:

Mustafa zaten genişti iyice açıldı daha kapanmaz vay benim Türk üm diye erkeğim diye geçinen ülkemin nüfus cüzdanını taşıyan zavallı varlıklaraa

11
11
yanıtYanıtla
Zaza:

Gercektende beyinolararak fakirsin

yanıt1
yanıt1
miroğlu:

MUSTAFANIN PARASINI YEDİ ZEVK BİTTİ SONRA BOŞANAK OH NE GÜZEL SEN DAHA EVLİSİN BOŞANMADIN BU YAPTIĞIN RESMEN ALDATMA AH MUSTAFA KOŞ MUSTAFA YETİŞ MUSTAFA

11
7
yanıtYanıtla
Fako:

Gavurlar sadık olmaz goruyorsunuz anlatmaya gerek yok

14
3
yanıtYanıtla
HALİL:

köyünden,mahallenden,tanıdiklarinı beğenmeyip kendini aşmış tiplerle evlenirseniz böyle olursun.

10
2
yanıtYanıtla
zerdfc:

Bence mustafayi parasi icin sevdi oh ne guzel

8
2
yanıtYanıtla
reiss:

valla normal mustafa sandal abimize yazık olmus bosnakların cogu boyle 4 senedir bosnada yasıyorum ben normal karsıladım boşnak kadınıyla kolay kolay evlenılmez 10 sene beraberde olsan 1 anda bırakır adamı sebepsiz dikkat etmek lazım

5
1
yanıtYanıtla
dogru:

sen acaba Mustafa gibisini bulacakmisin Hayatta bulamazsin.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title