Haberler

Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'den İlginç Bebek Açıklaması: Köpek Aldık, Çocuk Diye Onlarla Oyalanıyoruz

Güncelleme:

Mustafa Ceceli ile evliliği çok konuşulan sosyetik güzel Selin İmer, katıldığı defile sonrasında, "Şimdilik çocuk planımız yok. Köpek aldık çocuk diye onlara bakıyoruz" açıklamasıyla şaşırttı.

Mustafa Ceceli ile evliliği gündemde çok konuşulan ve eleştiri oklarının hedefi olan Selin İmer, evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İmer'ingazetecilerin "Çocuk var mı? sorusuna ise verdiği cevap herkesi şaşırttı. İmer, "Şimdilik çocuk planlarımız arasında yok, köpek aldık çocuk diye onlara bakıyoruz" dedi.

Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'den İlginç Bebek Açıklaması: Köpek Aldık Çocuk Diye Onlarla Oyalanıyoruz

"ÇOCUK PLANIMIZDA YOK, KÖPEK ALDIK ONLARA BAKIYORUZ"

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer, önceki akşam Raisa & Vanessa kardeşlerin Çırağan Sarayı'ndaki defilesinde görüntülendi. Selin İmer, evliliğiyle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Defileye tek katılan Selin İmer, "Mustafa bugün evde ben yalnız geldim." dedi. Mustafa Ceceli ile dünyaevine giren Selim İmer, evliliklerini çok güzel gittiğini söyledi. İmer, çocuk sorularıyla ilgili ise "Şimdilik planlarımız arasında çocuk yok. 2 tane köpek aldık. Çocuk diye onlarla oynuyoruz." dedi.

Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'den İlginç Bebek Açıklaması: Köpek Aldık Çocuk Diye Onlarla Oyalanıyoruz

Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'den İlginç Bebek Açıklaması: Köpek Aldık Çocuk Diye Onlarla Oyalanıyoruz

Mustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer'den İlginç Bebek Açıklaması: Köpek Aldık Çocuk Diye Onlarla Oyalanıyoruz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Selin İmer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

Mustafa fanı:

Ya siz çok günahsızsınız illa dindar diye böyle bişey yapmıycak diye bir şeyde yok ki ortada vay ne yapmış dencek bir olayda yok. Ben çokta severek dinliyorum. Sonuna kadar arkasındayım. Başkalarını yargılamak sizlere düşmez o kadar kişiyle o adam asla yıkılmaz. Kendinizi bisey sanmayın . Herkesin hayatı kendisini ilgilendirir gereksiz yorum yapmayın mutlulular allah ayırmasın.

2
125
yanıtYanıtla
ahmet begim:

bu adam bozuntusunu haber yapanlar suçlu

102
3
yanıtYanıtla
Zalim:

şarkı ve çalgıyla uğraşanlardan aslaa hayır gelmez.şeytan daha çok onların bulundugu yerlerde vakit geçirir.

16
85
yanıtYanıtla
dd:

şeytan damarlarındaki kanda şeytan aklındaki düşünce zerrelerinde

yanıt11
yanıt2
tatar:

senin gibi örümcek beyinliler de bence daha çok zaman geçirir

yanıt73
yanıt10
yako:

yarin oburgun kopeklede videolari cikarsa hic sasirmayin

94
3
yanıtYanıtla
nefret ediyorum bunda ya:

ahllah sana köpekte başka bir şey vermesin zaten elin yuvasını yıktın.

29
4
yanıtYanıtla
Domuz avcisi:

Ceceli sen ne tip bir Müslümansin öyle

20
8
yanıtYanıtla
ayıp be:

sanane cahil herif sana mı kaldı adamın ne çeşit müslüman olduğu

yanıt9
yanıt70
42 HANNOVER:

Çocukları olmasın da zaten.

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title