Haberler

'Müslüm' Filmini İlk 3 Gün 600 Bin Kişi İzledi

Güncelleme:

Sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan film 'Müslüm', ilk 3 günde 600 binden fazla sinemasever tarafından izlendi.

Mart 2013 tarihinde hayatını kaybeden arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan 'Müslüm' filmi, 26 Ekim'de seyircisiyle buluştu.

'Müslüm' Filimini İlk 3 Gün 600 Bin Kişi İzlediŞahin Kendirci

İLK 3 GÜNDE REKOR İZLENME

Başrollerini Timuçin Esen ve Şahin Kendirci'nin paylaştığı, "Müslüm" film ilk üç günde 600.141 seyirci tarafından izlendi. Şahin Kendirci, filmdeki ağlama sahneleri için 'Hayatta çok kayıplar verdim, filmdeki ağlama sahnelerinde onları düşünerek gerçekten ağladım' demişti.

'Müslüm' Filimini İlk 3 Gün 600 Bin Kişi İzledi

"HER ŞEYİ GÖZE ALDIM"

Müslüm filminin başrolü Timuçin Esen, "Bu yola çıkarken her şeyi göze aldım. Elimden geldiği kadar Müslüm Baba'nın yaptığı gibi hissederek söylemeye, anlatmaya çalıştım. Onun en önemli özelliklerinden biri o. Şarkıyı kaydettikten sonra 'anlatabildik mi' dermiş. Benim için çıkış noktası oydu. Zor bir şeydi" ifadelerini kullanmıştı.

'Müslüm' Filimini İlk 3 Gün 600 Bin Kişi İzledi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şahin Kendirci Müslüm Gürses Timuçin Esen Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (72)

DiKKAT DiKKAT:

JiLETCiLER, TiNERCiLER VE ESRARCILAR SEYRETSIN

9
48
yanıtYanıtla
DENİZLİ''Lİ:

Af çıksa izleyecekler de , nedense , bastır , bastır bir türlü olmuyor. . . . . Neymiş af mış , şartlıymış !!!!!

yanıt0
yanıt4
kral:

filimde müslüm bi tane şarkı olsun söylemıyo. sesini duyamıyosunuz. böyle saçmalıkmı olur. adamın hayatını film yap. bi tane müslümden sesini şarkısını duyma. yazık. o adam o sesle meşhur oldu hayatıyla değil.

25
23
yanıtYanıtla
izmir esra:

Bu bir film peki Timuçin Esen nerede ??? çok istiyorsanız açın bol bol dinleyin sevgiler

yanıt3
yanıt0
paşa:

babanın sesini kullanıp playback yapmak eski türk filmlerinde olan şeyler. timuçin esen bir yıl bunun için ses eğitim almış. bence takdir edilesi bir durum. ve kendi sesinin kullanılmaması bence de daha iyi olmuş. farlı bir boyut kazanmış film. elbetteki o sesiyle meşhur oldu. senin dediğin mantıkla olsaydı bu işler filmdede kendisinin oynaması lazımdı ve rahmetli olmadan önce çekilmeliydi bu film

yanıt5
yanıt1
BiLEN VARMI:

FiLiMDEN MUHTEREM NUR NE KADAR PARA ALDI ACABA YADA ALACAK

2
32
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Senin şarkıların bir devir gibiydi dinlemeden asla o dönem yaşanmış sayılmazdı Allah rahmet eylesin mekanın nur olsun

31
0
yanıtYanıtla
SENi ASLA UNUTMAYIZ:

ALEMiN KRALI AHMET KAYADIR. ONA ZULM EDENLERiN ELLERi KURUSUN.

6
19
yanıtYanıtla
COMOLOKKO:

NE ALAKA OLM MAL MISIN

yanıt10
yanıt2
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Comolokko seninde sorduğun sorumu tabikide mal hemde katıksız olanından

yanıt0
yanıt0
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title