Haberler

Musiki Tutkunları Konser Hazırlığında

Tarsus Musiki Derneği bünyesindeki İnleyen Nağmeler Korosu, 17 Şubat Çarşamba günü müzikseverlerle buluşacak.

Tarsus Musiki Derneği bünyesindeki İnleyen Nağmeler Korosu, 17 Şubat Çarşamba günü müzikseverlerle buluşacak. Tarsus Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak olan konserde, 55 kişilik koroyu Şef Mehmet Teyfik Utku yönetecek. Uşşak ve Hüseyni faslıyla başlayacak olan konserde, solo şarkılar da seslendirilecek. Konser hazırlıklarını sürdüren Tarsus Musiki Derneği Başkanı Tezcan Ünlü ve Onursal Başkan Necmi Özaltınoğlu, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin'i ziyaret etti.

Dernek hakkında bilgi veren Başkan Tezcan Ünlü, koroda hekim, öğretmen, mühendis gibi çeşitli mesleklerden müzikseverler bulunduğunu söyledi. Ünlü, "Derneğimizi yeni kurduk ancak koromuz daha eski. Sanat müziğini en iyi şekilde icra etmeye çalışıyoruz. Her hafta Salı ve Perşembe günleri Asutay İş Merkezi'ndeki Güner Baykal Salonu'nda çalışma yapıyoruz" dedi. Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise dernek yöneticilerine, başarı dileklerini iletti. Ziyarete, Başhekim Beyin Cerrahisi Uzm. Op. Dr. Hakan Bahçeci de katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title