Haberler

Müsiad Genel Başkanı Olpak Açıklaması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Silahla elde edilemeyenin ekonomik anlamda yapılabilmesi riskine fırsat vermemek açısından, üretime dozunu artırarak devam etmek önemli." dedi.

MÜSİAD başkanlar toplantısına katılmak üzere Sinop'a gelen Olpak ve beraberindeki iş adamları, Vali Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti.

Nail Olpak, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un ardından geceleri demokrasi nöbetinin, gündüzleri ise çalışma nöbetinin aksamadan devam ettiğini söyledi.

İş alemi olarak darbe girişimine ilk anından itibaren en sert şekilde tepkilerini ortaya koyduklarına işaret eden Olpak, gelinen süreçte üretmeye ve direnmeye devam ettiklerini vurguladı.

Nail Olpak, böyle süreçlerde üretime devam etmenin önemine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Silahla elde edilemeyenin ekonomik anlamda yapılabilmesi riskine fırsat vermemek açısından, üretime dozunu artırarak devam etmek önemli. Bunun bir ayağı da yurt dışı. Şu dönemde özellikle yurt içinde bir birliktelik sağlandı. Ekonomik çarkların bir aksamaya uğramadan devam etmesi önemliydi. Ama yurt dışında hain çark çok acımasızca işlemeye devam ediyor. Biz de işin o yönüyle ilgili faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Böyle bir faaliyet içerisinde devam ediyoruz."

Vali Cirit ise 15 Temmuz'un ülkeye ciddi bir travma yaşattığını dile getirdi.

Sanayici ve iş adamlarının da darbe girişiminin ardından ortaya konulan dik duruşta önemli katkıları olduğunu belirten Kemal Cirit, "Onun için bu dik duruşta katkısı olan her kesime Sinop Valisi olarak ben de bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm yurtta olduğu gibi bizler de STK'larımızla birlikte gündüz işlerimizde, akşamları demokrasi nöbetlerinde yer alarak, ülkemizin bütünlüğüne göz diken hainlere gereken cevabı vermekteyiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Cirit Nail Olpak Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title