Haberler

Muratpaşalı Kadın Hentbolcular İkinci Yarıya Hazır

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ilk yarısını namağlup lider tamamladığı sezonun ikinci yarısında aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ilk yarısını namağlup lider tamamladığı sezonun ikinci yarısında aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, ikinci yarıya Üsküdar Belediyesispor Kulübü maçıyla başlayacak.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda 20 Ocak Cumartesi oynanacak maçta, Muratpaşa Belediyespor, sezonun ilk yarısındaki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Ligde oynadığı 12 maçın 12'sini de kazanarak 24 puanla lider olan Muratpaşa Belediyespor'da, sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Antrenör Birol Ünsal, yaptığı değerlendirmede, iyi bir ara kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, hazırlıklar kapsamında İzmir'de önemli bir turnuvayı tüm maçları kazanarak kapattıklarını hatırlattı.

Genel olarak, belli bir maç ritmi yakalamış takımlar için verilen aralar sonrası dönüşün zor olduğunu ama İzmir'deki turnuvayla bu zorluğun üstesinden geldiklerini dile getiren Ünsal, "İstiyoruz ki Muratpaşa, Avrupa'nın gediklisi olsun. Antalya bunu hak ediyor. Belediye Başkanımız Ümit Uysal ve kulüp yönetimi hentbola farklı bakıyor. Beklentileri çok yüksek. Biz de bu beklentileri karşılamak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Üsküdar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title