Haberler

Murat Dalkılıç, Pamukkalelileri Coşturdu

DENİZLİ'de, Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve iki gün süren Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, pop müzik şarkıcısı Murat Dalkılıç'ın konseriyle sona erdi.

DENİZLİ'de, Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve iki gün süren Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, pop müzik şarkıcısı Murat Dalkılıç'ın konseriyle sona erdi. Konseri izleyen yaklaşık 5 bin kişi, Dalkılıç'ın şarkılarıyla eğlendi.

Pamukkale Belediyesi tarafından turizm bölgeleri Karahayıt ile Pamukkale'nin uluslararası alanda tanıtılması amacıyla düzenlenen Pamukkale Spor Oyunları dünkü programla sona erdi. Spor Oyunları'nın kapanış finali ise Murat Dalkılıç'ın verdiği konserle yapıldı. Pamukkale Koca Çukur'da düzenlenen konseri, yaklaşık 5 bin kişi izledi. Dalkılıç, sevilen şarkılarını söyleyerek hayranlarını gece boyunca coşturdu. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, konser sonunda Murat Dalkılıç'a teşekkür ederek çiçek verdi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Murat Dalkılıç Pamukkale Karahayıt Denizli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title