Haberler

Murat Dalkılıç, Hayranının Dans Teklifini Kabul Edip Sanhede Kendinden Geçti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç'ı Salihlili vatandaşlarla buluşturdu.

ENERJİSİ VE PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

Kent Meydanı'nda verilen ve yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde sanatçının sevenleri Murat Dalkılıç'ın şarkılarıyla coştu. Genç popçu, sevilen şarkılarını meydanı dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirirken, enerjisi ve sahne performansıyla adeta büyüledi.


HAYRANININ TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Genç hayranı Büşra Karabıyık'ın, "Benimle dans eder misin" pankartlı teklifine kabul eden Murat Dalkılınç, hayranı ile sahnede dans etti. Dalkılıç, ayrıca sahneye çağırdığı minik hayranıyla da şarkı söyledi.


Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Salihli Belediye Başkan Vekili Nuri Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, belediye başkan yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ile 10 binlerin katıldığı Murat Dalkılıç konseri havai fişek gösterisiyle son buldu.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Salihli Belediyesi Murat Dalkılıç Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title