Haberler

    Lüks aracıyla görüntülenen Murat Ceylan'ın talihsiz bagaj kazası

    Güncelleme:

    Survivor'da yarıştıktan sonra yarışmada sunuculuk yapmaya başlayan Murat Ceylan, önceki gün Nişantaşı'nda 1 milyon 250 bin TL'lik aracıyla görüntülendi. Alışveriş sonrası aracına gelen Ceylan bir de talihsiz kaza yaşadı.

    AVM'nin valesinden 1 milyon 250 bin TL'lik Porsche marka aracını teslim alan Ceylan, yaptığı alışveriş poşetlerini bagaja yerleştirdi. Bu sırada sunucu ufak bir kaza geçirdi, poşetleri yerleştirirken kafasını bagaj kapağına çarptı. Yaşadığı talihsiz kazanın ardından Ceylan, aracına binip evinin yolunu tuttu.

    DAMLA CAN İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

    Survivor'un yakışıklı sunucusu geçtiğimiz haftalarda farklı bir alışveriş merkezine eski Survivor yarışmacısı Damla Can ile gelmiş hatta haklarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ikili, aşk iddialarını yalanlayarak çok yakın arkadaş olduklarını söyledi.

    Lüks aracıyla görüntülenen Murat Ceylan'ın talihsiz bagaj kazası

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Murat Ceylan Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (50)

    İmanlı adam:

    Allah kahretsin. İman eden bizleriz camiye gidip dua edende ama zengin ve ünlü olanlar hep onlar biz neyi yanlış yaptık bilmiyorum artık umurumda da değil camiye gidesim gelmiyor imanım azaldı mesleği bırakıcam.

    14
    26
    yanıtYanıtla
    imanlı kalmaya devam et..!:

    bu arabayla ''sırat'' köprüsünden geçebilir misin. . ?

    yanıt6
    yanıt1
    imanın batsın:

    sende imanının zerresi yok. İmanla olsaydı dünyanın en zengini Peygamber efendimiz olurdu ama 3 gün aç gezerdi. Sen imanın ve müslümanlığın ne olduğunu anlamamışsın. Hödük herif git bi eğitim al

    yanıt4
    yanıt2
    HZSULTAM:

    Eyy. . İMANLI ADAM ! Sırça Köşkümden sana çok çok sabır telkin ediyorum evladım. Dur, şu salkımı da yiyeyim, çok datlı yaff ; )

    yanıt3
    yanıt0
    WOLF:

    ARKADAŞ BUNLAR KİM YAHU NEREDEN TÜRÜYORLAR ACUNUN AKRABALARI MI ÖNÜNE GELEN HERHANGİ BİR PROGRAMA ÇIKAN FERRARİ LAMBORGHİNİ GİBİ ARAÇLARA BİNİYOR MAŞALLAH ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN BÖYLE TİPLERDEN GEÇİLMEMEYE BAŞLADI BU ÜLKE YAZIK

    14
    1
    yanıtYanıtla
    İmanlı adam:

    Allah kahretsin böyle şeyi. Tanıdığım ne kadar zengin ya da yakışıklı varsa hepsi imansız hiçbiri hayatında bir kez camiye gitmemiş ben cami hocasıyım çocukluğum fakirlik içinde gençti ama ben vazgeçmedim her gün dua ettim o kadar zorluk için üniversiteyi bitirdim ama yok hala aynı her gün ağlıyorum. Geçen sanayide çalışan bir tanıdığım geldi o da aynı şeyden şikayetçi neyi yanlış yaptık bilmiyorum ama artık umurumda da değil.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    ahiretten gönderilmiş kul:

    Hocam sen okumuşsun fakat okuduğunla amel etmiyorsun. Ahireti, adaleti, kaderi öğrendiğin halde teslim olmamışsın. Teslim ol, teslim olanlardan ol. Hergün yağmur yağacak değil ya, elbet birgün güneş doğacaktır, belki burada, belki orada. . . .

    yanıt0
    yanıt0
    Karar senin:

    Sen yanlis anlamissin hayati isyan etmek sadece dunyalik icin!!! ve hocaymissin cok ilginc yaptigin seyle ettigin eylem uyusmuyor

    yanıt3
    yanıt0
    abura:

    yazık millet açç işsiz borçlar ödemiyorlarr ama bazıları show peşindee

    9
    1
    yanıtYanıtla
    YOĞURTÇU:

    ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK MAL HARAMSIZ OLMAZ, ŞÜKÜR BOĞAZIMIZDAN HARAM LOKMA GEÇMİYOR, 2005 MODEL BİR OPEL CORSA ARACIM VAR , YETİYOR MU ? FAZLASI İLE. . .

    5
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title