Haberler

Murat Cemcir, Ahmet Kural'dan Dolayı Zarara Uğradığı İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Sıla arasında geçen şiddet olayından sonra 5 milyon TL zarar ettiği ve bir deri markasıyla yapılması planlanan anlaşmanın iptal olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Sıla 29 Ekim'de sevgilisi Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural ise olay gecesi Sıla'nın evden gitmesi için yalvardığını söyleyip iddiaları reddetmişti. Bir banka, oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti.

"SÖZLEŞME ASKIYA ALINDI" İDDİASI

Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu ve televizyon projesi beklemeye alındı. Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı.

Murat Cemcir, Ahmet Kural'la Bir Deri Firmasıyla Anlaşacağı Yönündeki İddiaları Yalanladı

"HERHANGİ BİR GÖRÜŞMEM OLMAMIŞTIR"

Bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi. İkilinin toplam kaybı şimdilik beş milyon lirayı bulduğunu iddia etmişti. Murat Cemcir'den o iddialara esprili bir yanıt geldi. Murat Cemcir, sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı. Murat Cemcir, sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı! Cemcir görüşmeyi yalanladı ve "Her hangi 1 deri, güderi, napa, nubuk, süet firmasıyla görüşmem olmamıştır. Ama geçen kurban, bağış sırasına girdiğim doğrudur" dedi.

Murat Cemcir, Ahmet Kural'la Bir Deri Firmasıyla Anlaşacağı Yönündeki İddiaları Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ali d.:

ikisi de pırlanta gibi çocuklar bazen böyle olmaması gereken şeyler insanın başına gelir ben bu olaylara asla tek bir tarafın suçu olarak görmem ahmet in başına gelende öyle bir şey

22
5
yanıtYanıtla
Sabri:

Kabak tadı verdi artık. Gazeteler haber bulamıyor galiba

19
0
yanıtYanıtla
geçer:

işte gerçek ortaklık işte gerçek arkadaş helal valla takdir ediom sizi

14
2
yanıtYanıtla
Reyzan:

Çenene öfkene hakim olacaksın yok ben olmam diyorsan bedeli ödeyeceksin. Bu iş bukadar basit

12
1
yanıtYanıtla
Reklamcı:

Reklam yüzü diye bir kavram var. Şirketler reklam için bir yüzü seçtimi reklamında oynattımı özel hayatını izlerler bu normal. Reklama milyon dolar verip oynayan özel hayatında skandallar yaparsa sözleşme biter. Nokta

7
1
yanıtYanıtla
nurettın:

bu ulkede karıları tutuyla adamları harcıyla

3
0
yanıtYanıtla
grey:

gücü yeten yetene

2
0
yanıtYanıtla
Espriye vurdu:

İş kaybedip durdu

1
0
yanıtYanıtla
İşler kaçar:

O espri saçar

0
0
yanıtYanıtla
adım:

olan olmuş olmasa iyiydi ama madem böyle huyları vardı neden ayrılıpta geri birleştin bu olayın altında magazin gündeminden düşmek var galiba sanırım yanılmıyorsam hem adam bu işi yapasıya kadar nasıl bir sabır zorlaması yaptın ız acaba normal bi vatandaşa olsa hepiniz yazık olmuş diyorsunuz ya vatandaşta size yazık olmuş diyor yani size üzülen yok herkes kendi derdinde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title