Haberler

Murat Biricik, Hakkari'de Seminer Verdi

HAKKARİ (İHA) – Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Koordinatörü ve FIBA hakemi Murat Biricik, Hakkari’de hakemlere uygulamalı eğitim verdi.

HAKKARİ (İHA) – Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Koordinatörü ve FIBA hakemi Murat Biricik, Hakkari'de hakemlere uygulamalı eğitim verdi.

Basketbol hakemleri gelişim semineri ve eğitimini vermek üzere Hakkari ye gelen FIBA Hakemi Murat Biricik'in ildeki bay ve bayan hakemlere önemli bilgiler sunduğunu belirten Hakkari Basketbol İl Temsilcisi Yakup Aktaş, "Böyle dünya basketbolunda önemli ve başarılı bir eğitimcinin ilimize gelmesi ve hakemlerimize eğitim vermesi, bizler için çok önemlidir. Burada çok faydalı bilgiler verildi. Bu eğitimin yapılmasında desteğini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Reşit Güldal olmak üzere Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz'a, Spor Eğitim uzmanı Hekim Demirci ile Hakan Artıran'a teşekkür ediyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Merkez Hakem Kurulu Murat Biricik Türkiye Hakkari Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title