Haberler

Murat Başoğlu, Yasak Aşk Skandalından 8 Ay Sonra İlk Kez Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı

Güncelleme:

Yeğeni Burcu Başoğlu'yla ilişkisi olduğu ortaya çıkan Murat Başoğlu, 8 ay sonra sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Başoğlu, 'Işık sarsın sizi' yazılı panonun önünde poz verdi.

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın geçen yaz basına yansıyan görüntülerinden sonra Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve 'hayasızca hareketler' iddiasıyla dava açılmıştı. Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama neticesinde sanıklar 9 Mart'ta beraat etmişti.

CEZALANDIRILMALARI İSTENDİ

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Fatma Atasoy, 'usule ve yasaya aykırı' olarak değerlendirdiği beraat kararına itiraz ederek kararın bozulması ve sanıkların cezalandırılması istemiyle temyize başvurmuştu.

İLK PAYLAŞIMINI YAPTI

Sunucu Murat Başoğlu üzerinde 'Işık sarsın sizi' yazan, melek kanatlarının olduğu panonun önünde çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cumhuriyet Başsavcılığı Murat Başoğlu Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

Gül:

Sizler bu ülkeye ve islama ne kadar zarar verici mahluklarsiniz. Allaha havale ediyorum. Seytana laf dinletmek benim isim degil! Elinizi Dilinizi Yüce Islamdan cekin! Ne oldugunuzu ögrendik zaten! Her pislik sizin gibi zihniyetten ( ateist, zerdüst, hristiyan. . . ) türüyor. Heee birde kendilerini islam disi aleviler diye tanittanlar var. Onlara göre Alevilig Hz. Ali den önce baslamis. . . . . Siz Hz. Aliye ve Islama kurban olasiniz!

233
4
yanıtYanıtla
İslam ülkelerini:

İslam değil islam düşmanları o hale getirdi. Tıpkı burada da islamı ve müslümanları kötü durumda görmek isteyenlerin yapmadığı şey kalmamasının sonrasında işte görüyorsunuz müslümanlar ne halde islam böyle kötü birşey demeleri gibi saçma, mantıksız ve insan aklından uzak bir görüş. MESNEDSİZ

yanıt0
yanıt0
Gül:

Serkan bey Islama uymadiklari icin sorun yasiyorlar. O ülkelerde hep bati hristiyanin eli izi bulunur önce bir dikkat etsen. Ve ayrica Islami insanlarn kendi zihniyet kültürü ve cahilligine bulanmis yasantilarini karistiriyorsun bu kadar! Islami tanisaniz ve anlamak isteseniz yanlislarinizin farkina varirsiniz!

yanıt0
yanıt0
DeterCan:

Bu ışık ifadesi Hıristiyanların çokça kullandığı bir ifade değil mi?

122
0
yanıtYanıtla
AdiZehra:

Sen git ÖZ YIĞENINLE orda burda ilişki yaşa sora bi programa beyaz gomlekle saçi sakali birbirine girmiş bi sekilde cik ben pismanim de yap yap sora pismanim de sorada hiç bi sey olmamiş gibi melek kanatlarinin onunde poz ver sen şimdi aklandin mi sen kimsin birakin bu adami haber degeriyok insan mi bu da pislik

72
4
yanıtYanıtla
t.c.:

Ne denilir ki böylesine laflar yetersiz...ALLAH İSLAH ETSİN BÖYLELERİNDEN KORUSUN...KIYAMET ALAMETİ...

68
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Berbat

62
2
yanıtYanıtla
gezgin:

İnsanlar bu kadar mı alçaldı utanmaz oldu yazıklar olsun hala toplum karşısına çıkmaya yüzü var

54
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Seni gidi Kanı Bozuk Pislik seniii...... Senin gibileri ne Yer ne Gök ...kabul Etmez!!!! Defooooll....deefoool ...!!!!

43
2
yanıtYanıtla
KARA KUTU:

neden kiziyorsunki türklerde olmiyan bir seymi yapti? Sagina ve soluna bir bak eminimki bir sürü tanidigin insanlar akraba evliligi yaptigini göreceksin. Türkiyede akraba evliligi yapmiyan iki halk var CERKESLER ve ARNAVUTLAR bu iki halk komsu kizini bile baci olarak görürler, öbürlerinizde migde degil iskembe var.

yanıt1
yanıt4
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title