Haberler

Münevver'in Babası: Cem'in Mezarını Açtıracağım

Güncelleme:

Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver'in babası Süreyya Karabulut, "Cem'in mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak." dedi.

Erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver'in babası Süreyya Karabulut, Cem'in ölüsünü görmeden gönlünün ferahlamayacağını söyledi.

Cinayete kurban giden Münevver'in babası, katil Cem Garipoğlu'nun hapisteki intiharı sonrası Posta Gazetesi'nden Nedim Şener'e konuştu.

İşte baba Karabulut'un açıklamalarından satırbaşları;

"Cuma'dan çıkmıştım, bir yakınım aradı, 'Gözün aydın intihar etmiş' dedi. Ben de 'Cem'in intihar ettiğine asla inanmıyorum, öldürmüşlerdir onu' dedim. Onun canı tatlıdır, intihar edemez, mutlaka öldürmüşlerdir. İntihar edecek adam 5 yıl önce ederdi. Cem'de vicdan denen şey yok ki azabı olsun ve intihar etsin.

"CEM'İN İNTİHARI BENİ RAHATLATMADI"

İntiharın ertesi günü kızımın mezarına gittim. 'kınalı kuzum merak etme kanın yerde kalmadı. Cem yanına geldi. Artık orada hesabını görürsün' dedim. Cem Garipoğlu hapiste cezasını çektikten sonra intihar etseydi benim içim daha çok rahatlardı. Dolayısıyla onun intiharı beni rahatlatmadı. Öfkem hala canlı. Eşim intiharı öğrenince ağladı. 'İlahi adalet' dedi. Yatıp kalkıp 'kızımın kanı yerde kalmasın' diye dua ediyordu. Ettiği duaların yerini bulduğunu düşünüyor.

"ÖLÜSÜNÜ GÖRMEK İÇİN MEZARINI AÇTIRACAĞIM"

Ölüsünü görmek için otopsiye katılmak istedim. DNA falan beni ilgilendirmiyor. Kanuni hakkım varsa mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süreyya Karabulut Posta Gazetesi Cem Garipoğlu Nedim Şener Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

bu ne ya:

buda tam pislikmiş kızına sahip çıkmamış gezer tozarken

32
8
yanıtYanıtla
cukkacı:

tamam hallederiz. söyle ne kadar lazım?

29
2
yanıtYanıtla
kapkara:

SENDE NE KİNDAR ADAMMIŞSIN BE ADAM. . .

5
26
yanıtYanıtla
.................:

Allah ıslah etsin be adam kızını o zengin bebeye yamayaydın onlardan iyisi olmazdı. Canlar gittikçemi Allah aklınıza geliyo sizin. Her türlü naneyi yerlerken aklınız nerelerdeydi acaba.

13
9
yanıtYanıtla
balotelli:

şu babasıda manşetlerden bi düşmedi, bıktık artık senden be adammm

17
4
yanıtYanıtla
Çürümeden yap şu işi:

Bu iş tezgahsa zaten işin içinde resmi görevliler vardır. O yüzden o mezarı sana açtırmazlar. Al bir kazma kürek git gece kendin kaz

19
0
yanıtYanıtla
ccc:

şov pesındesın sen bırak artık kızın mezarında rahat uyusun kendını rezıl edıyorsun

9
10
yanıtYanıtla
sultanım aydemir:

o hal yaşa bide rahat uyusun cok zorrrr dostun orda sorarlar dünyadan ne amelgetirdin onagöre muamere ederler kabirde torba boşalır neyin varsa onagöre muamele edilir dünya ahiretin tarlası ne ekersen onu bicersin. . sen tarları ekme bakalım mahsul alabiliyormusun. . . .

yanıt0
yanıt0
ayşe:

ARTIK ÇOK GEÇ DAHA ÖNCE NERDEYDİN ŞİMDİMİ AKLINA GELDİ YÜZÜNE BAKMAK KÖMÜLMEDEN ÖNCE BAKSAYDINYA

16
1
yanıtYanıtla
ÖLÜMMM:

SIRADAN BİRİ OLSA BU KADAR GÜNDEM OLUR MUYDU VE ADALET BU DENLİ YERİNİ BULUR MUYDU??? ALLAHTAN KORKUN! BIRAKIN PEŞİNİ ARTIK. ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN BARİ!!!

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title