Haberler

Muhteşem Yüzyıl Kösem Başarıyı Yakalamak İçin Her Şeyi Yapıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezonda beklediği başarıyı yakalamayıp diziden ayrılan birçok karakterin üzerine Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin hem ismi değişecek hem de Sultan Murat'ı Metin Akdülger canlandıracak.

Geride bıraktığımız sezonda beklediği başarıyı yakalayamayan "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in yapımcıları, gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladı.

SÜRPRİZ BİR İSİM

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 30'uncu bölümüyle sezon finali yapan ' Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisi yeni sezon için sürpriz bir isimle anlaştı.

30 BÖLÜMDE 3 PADİŞAH TAHTTAN İNDİRİLDİ

30 bölümde 3 padişahın tahtan indirildiği Muhteşem Yüzyıl Kösem'de gelecek sezon 4. Murad dönemi anlatılacak. 4. Murad'ı ise kimin canlandıracağı bir süredir merak konusuydu. Bu soru nihayet cevap buldu.

MEDCEZİR'İN ORKUN'U OYNAYACAK

Uçankuş'un haberine göre; 'Medcezir' dizisinin kötü çocuğu 'Orkun'a hayat veren Metin Akdülger, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de 'Sultan Murat'ı canlandıracak.

ÖZGE GÜREL'LE DİZİSİNDEN VAZGEÇTİ

Akdülger'in, bu rol için yapımcı Ali Gündoğdu'yla el sıkıştığı ve Özge Gürel'le oynayacağı diziden vazgeçmesi dikkati çekti.

BİRÇOK ÜNLÜ OYUNCU DİZİDEN AYRILDI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Hem kötü giden reyting sonuçları hem de senaryo gereği birçok ünlü oyuncunun kadrodan çıkarıldığı dizinin sezon finalinde yine sürpriz ayrılıklar yaşanmış özellikle Genç Osman'ın Yeniçeri Ocağı'nın ayaklanmasıyla öldürülmesi büyük yankı uyandırmıştı.

DİZİNİN İSMİ DE DEĞİŞECEK

Dizinin ilk 30 bölümünde yaşanan oyuncu değişimleri sonucu gelecek sezon devam etmesi beklenen dizide sürpriz bir değişim yaşanacağı söyleniyor. Posta yazarı Mesut Yar'ın ortaya attığı iddiaya göre, yeni sezonda 4. Murad döneminin anlatılacağı ve dizininde ismi de değişecek.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem"in sezon finali TOTAL izleyici grubunda 20'inci, AB'de ise 2'inci sırada kendine yer bulabilmişti. Sezon boyunca bir türlü istediği reyting sonucuna ulaşamayan dizinin isim değiştirme hamlesinin reytinglere ne kadar etkisi olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Metin Akdülger Sultan Murat Medcezir Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

AKIN SERDAR:

kesinlikle öyle, beren ve hülya başta olmak üzere vatan hainlerini diziye koydular, üstüne üstlük tam bir Osmanlı düşmanlığı yapıyorlar. . .

21
5
yanıtYanıtla
Muhammett:

Süper bi dizi, Osmanlı tarihinin tüm gerçeklerini ifşa eden harika bir yapım. Özellikle gerçek bir duyarlılığa ve aydın bir kalbe sahip Beren muazzam oynuyor. . .

6
15
yanıtYanıtla
Ekrem:

Hdp liyi gönderin belki reytingler düzelir. .

17
3
yanıtYanıtla
A:

Hülya gitti zaten ama bende Berenin gitmesini istiyorum nedeni ise Kösem rolünün oturmaması giderse reytinglerde yükselir belki hem Kösem Sultanı Canan Ergüder varken onun oynaması da neymiş acilen değişmeli ve Canan Ergüder gelmeli

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title