Haberler

Muhsin Kızılkaya'dan Dikkat Çeken Mehmet Öcalan Çıkışı

Güncelleme:

Akil İnsanlar Heyeti üyelerinden Muhsin Kızılkaya, Mehmet Öcalan'la ilgili çarpıcı bir tespitte bulunarak "Ne zaman İmralı'ya gitse olaylar çıkıyor" dedi.

Çözüm sürecini topluma anlatmak ve nabız yoklamak için kurulan Akil İnsanlar Komisyonu üyesi 26 aydın sanatçı ve gazeteci tırmanan gerilim nedeniyle tekrar biraraya gelen Akil İnsanlar Heyeti üyelerinden Muhsin Kızılkaya ne yapmak istediklerini Habertürk ekranlarında anlattı.

ÖCALAN'LA GÖRÜŞMEK İSTİYORLAR

Kobani eylemleri ile ortaya çıkan tablodan dolayı harekete geçtiklerini kaydeden Kızılkaya, Abdullah Öcalan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a çok sayıda kişi ve kurum ile görüşmek istediklerini açıkladı. Kızılkaya'nın açıklamasında asıl vurucu olan ise abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan'la ilgili olandı. İşte o açıklamalar:

"MEHMET ÖCALAN NE ZAMAN İMRALI'YA GİTSE OLAYLAR ÇIKIYOR"

Mehmet Öcalan ne zaman İmralı'ya gitse başımız belaya giriyor. Ya Abdullah Öcalan'ın söylediklerini anlamıyor ya da kardeşiyle bir sorunu var. Yine İmralı'dan dönünce "süreç bitmiştir" gibi şeyler söyledi ve olaylar başladı. Abdullah Öcalan yazılı olarak müdahale edince ortalık duruldu. Çok açık ki bu işler Mehmet Öcalan ile olacak işler değil.

"ÖCALAN'IN ŞARTLARI VE KONUMU ACİLEN DEĞİŞMELİ"

Öcalan artık mesajlarını direk versin. Aracılar olmasın. Öcalan sesiyle kitlesine yapmayın dediğinde yapmıyorlarsa bunu kullanalım. Öcalan'ın konumu ve şartları açısından yapılabileceklerin bir an önce yapılması gerekiyor. Erdoğan bu politikada ısrar ederse toplum onu minnetle anacak. Öcalan da diğerleri de hakeza.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhsin Kızılkaya Abdullah Öcalan Mehmet Öcalan İmralı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (66)

atif:

aaa bu yaban hayvan insan gibi konusuyor?

49
18
yanıtYanıtla
Türkiye Aslanlari:

iki Kelimeyi Bir Araya Getiremeyen Bir Kisiye onlarca Microfon Tutan Basinimiz. Cok Acizsiniz .

52
6
yanıtYanıtla
urfalı:

memleket kimlere kaldı. suratında meymenet yok. tam cehennemlik.

39
8
yanıtYanıtla
hakikaten:

Yav Allahım günah yazma ama hikkaten iyi kötü çirkinde ki çirkin gibi adam. Diyorum ki Acaba Nurgül yeşilçay gibi hanım hanımcık verdiği pozlarla gazete sayfalarını ten rengine boyayan birini mi göndersek yada O Ses türkiye Jüri yapalım hem mesajını verir hem jürilik yapar en kötü uzun havadan anlıyodur zaten

yanıt0
yanıt0
Oğuzhan:

bence de şartları değişmeli pis bir hücreye atılmalı

40
7
yanıtYanıtla
Akil ( A A A ):

PKK ile çözüm aramak, Tenekeyi altına dönüştürmek mantığıyla aynıdır.

36
3
yanıtYanıtla
VATAN HASTASI:

Adam acık acık apuyu cıkartsın erdogan demektedir. Uyu türkiyem uyuuuuu

30
5
yanıtYanıtla
şahan türkekul:

iki lafı bir araya getiremeyen otustik sefil.

29
6
yanıtYanıtla
atif:

ulkemizin asiri sol gruplari pkk''nin pesini nezaman birakacak?

24
6
yanıtYanıtla
MALATYALI:

MANİDAR ZAMANLARDA SÜREKLİ OLAYLAR ÇIKMASI GAYET DOĞALDIR. ÇÜNKÜ BUNLARIN HEPSİ AYNI VATAN HAİNİ NAMUSSUZ! BİRBİRLERİNDEN NE FARKLARI VAR Kİ ADİ ŞEREFSİZLERİN?

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title