Haberler

Muhalefetten Dündar'a Büyük Övgü

CHP Grup Sözcüsü Osman Ayradilli, "Dündar ve ekibinin şeffaflığına inanıyoruz" dedi.

OSMANGAZİ'DE HİZMET RESİTALİ

CHP Osmangazi İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis üyelerini Sümbüllü Bahçe Konağı'nda ağırlayarak 3 yılda yaptığı projeler ve hizmetleri anlatan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a muhalefet partisi temsilcilerinden adeta övgü yağdı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yücel Akgün ve yönetim kurulu ile CHP'li meclis üyelerini Sümbüllü Bahçe Konağı'nda ağırladı. Daha önce AK Parti İl Yönetimi ve AK Parti Osmangazi İlçe Yönetimi'ne 3 yıllık icraatlarıyla ilgili sunum yapan Başkan Dündar, bu kez ana muhalefet partisinin temsilcileriyle buluştu. CHP'lilere Osmangazi Belediyesi'nin geçen 3 yılda yaptığı proje ve hizmetleri anlatan Başkan Dündar, dönem sonuna kadar yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Osmangazi Belediyesi olarak birçok proje ve hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Dündar, kültürel etkinliklerden sosyal işlere, mega yatırımlardan spor tesislerine, imar uygulamalarından kamulaştırmalara kadar yüzlerce hizmetin Osmangazi ile buluştuğunu aktardı. Klasik belediyecilik hizmetleri olan temizlik, zabıta, altyapı ve üstyapı hizmetlerinin aksamadan yürüdüğünü, bunun yanında ise çağdaş belediyecilik hizmetleri ve mega yatırımlarla halkın yaşam kalitesinin arttığını kaydetti. Spordan altyapıya, çıkmazlardan Şehircilik Akademisi'ne, tarihi kültürel mirastan meydan düzenlemelerine kadar farklı alanlarda yapılan önemli hizmetleri anlatan Başkan Dündar, Türkiye'nin en önemli sosyal belediyecilik çalışmalarından biri olan "Başkan Mahallemizde" projesinin de amacına ulaştığını kaydetti. 5 ay içinde 80'i aşkın mahalleyi ziyaret ettiklerine değinen Dündar, "Osmangazi'nin geleceğini Osmangazililerle belirliyoruz" dedi.

AKGÜN VE AYRADİLLİ'DEN TEŞEKKÜR

Sunumun ardından söz alan CHP Osmangazi İlçe Başkanı Yücel Akgün, tarihi konakta böylesi zarif bir ağırlama ve 3 yıllık icraatlarını inceleme fırsatı verdiği için Başkan Dündar'a teşekkür etti. CHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Osman Ayradilli de yaptığı konuşmada Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibiyle uyum içinde çalıştıkları söyledi. Ayradilli, yaptıkları eleştirilerin Osmangazi'ye destek ve katkı amaçlı olduğunu; Başkan Dündar ve ekibinin son derece şeffaf ve samimi bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

ENKAZI AYAĞA KALDIRDI

Muhalefet Partisi olmalarına rağmen Başkan Dündar'ın hiçbir isteklerini geri çevirmediğini ve tüm fikirleri değerlendiğini anlatan Ayradilli, "Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar göreve geldiğinde tabiri caizse bir enkazı devraldı. Yaklaşık 100 trilyonluk borcun altından başarıyla kalktı" dedi. Başkan Dündar'ın şeffaf ve samimi yaklaşımının Osmangazi Belediye Meclisi'ne de olumlu yansıdığının altını çizen Ayradilli, "Muhalefet olmamıza rağmen Osmangazi Meclisi'nde oylarımız genel olarak olumlu kullanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Yücel Akgün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title