Haberler

Muğla Doğum Gününde Denizden Gelen Evlilik Teklifi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Mustafa Bayırlı (29) kız arkadaşı Gizem Uslu'ya (27) doğum gününde, denizden tekne ile gelerek, evlenme teklifi etti.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Mustafa Bayırlı (29) kız arkadaşı Gizem Uslu'ya (27) doğum gününde, denizden tekne ile gelerek, evlenme teklifi etti.

Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde özel bir firmada perakende satış sorumlusu olarak görev yapan Mustafa Bayırlı (29), 2 yıldır birlikte olduğu Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yüksek Lisans öğrencisi kız arkadaşı Gizem Uslu'ya (27) doğum gününde sürpriz evlilik teklifi yaptı. Turgutreis sahiline balonlarla süslenmiş tekne ile gelen Bayırlı, denize atlayarak kıyıya yüzdü. Denizden sırılsıklam çıkan Mustafa Bayırlı, akordiyon eşliğinde diz çökerek sevgilisine evlenme teklifi etti. Uslu, şaşkınlıkla ve mutlulukla teklifi kabul ederek yüzüğü parmağına taktı. Birbirine sarılarak, mutluluklarını gizleyemeyen çift, bu anı sevdikleri ile paylaştı. Çift müzik eşliğinde de sahilde dans etmeyi ihmal etmedi.

Mustafa Bayırlı, 1 yıldır evlililk hazırlığı yaptıklarını belirterek, Ona doğum gününde unutamayacağı bir sürpriz yapmak istedim. Denizden tekne ile gelerek, sırılsıklam da aşık olduğum için ona evlenme teklifi yaptım. Onun mutlu olması beni de mutlu ediyor dedi.

Gizem Uslu ise, böyle bir sürprizi hiç beklemediğini belirterek, Akşamüstü çıkarız, birlikte yemek yeriz ve doğum günümü kutlarız diye düşünmüştüm. Akordiyon en sevdiğim müzik aleti, duymaktan büyük biraz alıyorum. Çok mutlu oldum, ne diyeceğimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi Turgutreis Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title