Haberler

Müge Anlı son bölüm neden kaldırıldı? 12 Şubat Cuma Müge Anlı son bölümü neden yok? ATV Müge Anlı canlı yayın izle!

Güncelleme:

Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümü, yani 12 Şubat 2021 Cuma yayını hem YouTube hem de ATV sitesi üzerinden kaldırıldı! Son bölümü izlemek isteyen seyirciler, yayını bulamayınca merak etti. Peki, Müge Anlı son bölüm neden kaldırıldı? 12 Şubat Cuma Müge Anlı son bölümü neden yok?

Sabah kuşağının yıllardır reyting rekorları kıran ve hafta içi her gün milyonlarca kişi tarafından izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, son olarak 12 Şubat Cuma günü ekranlara geldi. Sevgi Kıranlı ve Davut Kıranlı ile Semiha Cambaz ve Muammer Cambaz arasında gerçekleşen olaylar ve dinmek bilmeyen kriz günlerdir izleyicilerin programı merakla takip etmesine neden oluyordu. Son olarak Davut Kıranlı'nın intihar ettiği haberleri sosyal medyayı meşgul ederken, izleyiciler bunun üzerine son bölümü izlemek istedi. Fakat, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümü, yani 12 Şubat 2021 Cuma yayını hem YouTube hem de ATV sitesi üzerinden kaldırıldı!

MÜGE ANLI SON BÖLÜM NEDEN KALDIRILDI?

49 yaşındaki 5 çocuk annesi Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kendisinden 15 yaş küçük olan ve 3 çocuk babası Muammer Cambaz'a kaçtı. Bulunan Sevgi Kıranlı, canlı yayına telefonla bağlanarak, "Muammer'e kaçtım, aşık oldum" deyince, tüm Türkiye'nin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde canlı yayına çıkan Sevgi Kıranlı, yayına gelen Muammer Cambaz'ın eşi ile tartıştı. Davut Kıranlı, güzelim diye çağırdığı Sevgi Kıranlı'ya neler dese de, o ikna olmadı. Muammer'e aşık olduğunu ve ona dönmeyeceğini söyledi. Son program büyük tartışmalara ev sahipliği yaparken, Davut Kıranlı'nın program sonrası bir arabanın önüne atlayıp intihar ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. resmi bir açıklama yapılmasa da, bu iddiaların ardından ATV ve YouTube kanalları üzerinden Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümü yani 12 Şubat 2021 Cuma yayını kaldırıldı!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title