Haberler

Müge Anlı canlı izle bugün! Müge Anlı 25 Mayıs 2021 izle! ATV canlı - 25 Mayıs ATV yayın akışı! Müge Anlı saat kaçta?

Güncelleme:

Müge Anlı canlı izleme linki haberimizde. Müge Anlı ATV Canlı izle! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de 25 Mayıs 2021 Salı ekranlara geliyor. Peki Müge Anlı'da neler oldu? Müge Anlı'nın sunduğu ATV ekranlarına gelen programda hüzünlü olaylar, savrulup giden hayatlar, ilişkiler ve yapılan DNA testleri gibi merak edilen konular yer alıyor. Peki, Müge Anlı canlı izle! 25 Mayıs 2021 ATV Müge Anlı canlı izle! İşte detaylar haberimizde...

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE

ATV'nin rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Mayıs 2021 canlı yayınında Türkiye'yi sarsan vahşi cinayetler ilgili son dakika gelişmesi! Müge Anlı canlı yayın izlemek için buraya tıklayınız.

ATV YAYIN AKIŞI BUGÜN 25 MAYIS 2021 SALI

  • 08.00 Kahvaltı Haberleri
  • 10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
  • 13:00 ATV Gün Ortası
  • 14:00 Beni Bırakma
  • 16:20 Esra Erol'da
  • 19:00 ATV Ana Haber

TÜM VİDEOLARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV kanalında!

MÜGE ANLI DÜN 20 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜNDE NELER OLDU?

Müge Anlı'da aydınlatılan çifte cinayet. İki bin lira için ablasını ve eniştesini öldürdü. Uysal çifti davasında ne karar çıktı? Uysal çifti cinayetinde adalet zamanı. İki kardeş ve yeğeni ile yengeleri yargılanıyor... Uysal çifti cinayetinde tanıklar dinlendi. Tutuklu sanık kardeşten tuhaf savunma... Birliktelik yaşadığı evli sevgilisinin evinden kayboldu. Ailesi kızlarının öldürüldüğünden şüpheleniyor. İki çocuk annesi 45 yaşındaki Fatma Öz'den 36 gündür haber yok. 19 Nisan'dan bu yana hiçbir ize rastlanmadı. Sevgilisi canlı yayında… Bahri Bey, Fatma Hanım'ın bir anda kaybolduğunu, 3 buçuk 4 gibi görüştüklerini, sonra kendisinin iftara gittiğini, oradan dönüşte eve geldiğinde evde olmadığını söyledi. Fatma Öz nerede? Fatma Hanım'ın eşyalarını çekyatın altına dizdiğini belirten Bahri Bey, çoğu kıyafetin gittiğini, eski kimliğinin de masanın üzerinde olduğunu ifade etti. Bahri Bey, Fatma Hanım'ın başka biri ile görüştüğünü düşünmediğini, şüphelenmediğini, sevgisinde bir azalma olmadığını, istenirse ev sahibi ile de görüşülebileceğini söyledi. Bahri Bey, evin bir tane anahtarı olduğunu, onu da Fatma Hanım'ın kullandığını, eve geldiğinde o anahtarı elektrik saatinin üzerinde bulduklarından bahsetti. Bahri Bey, Fatma Hanım ile evinin arasında yarım saatlik mesafe olduğunu, Fatma Hanım'ın en son kızı ile görüştüğünü, ama ne konuştuklarını bilmediğini belirtti. Ailesi ile sevgilisinin arasında kaldı. Seda'nın son kararı ne oldu? Ailesinin yanına dönmeye karar verdi… Lütfiye Gündüz'ün eşinden çok çarpıcı itiraflar...

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLADI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana Atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın yer aldığı televizyon programı. 13 sezondur kesintisiz yayımlanan program bugüne kadar 3150 kaybı bulmuş, 164 cinayet dosyası aydınlatmış ve 875 aileyi kavuşturmuştur.

Program ilk kez 18 Ağustos 2008 tarihinde başladı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Müge Anlı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title