Haberler

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan kimdir, kaç yaşında?

Mucize Doktor'un alçak gönüllü güzeli Hazal Türesan, son günlerde sıkça magazin gündemini meşgul ediyor. Beliz karakteriyle ekrana gelen oyuncu Hazal Türesan hayatı merak ediliyor. Peki, Hazal Türesan kimdir? Hazal Türesan boy, kilo ve yaşı haberimizde...

Otizmli bir doktoru konu edinen Mucize Doktor dizisinde hastane sahibi Beliz yani Hazal Türesan sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine topladı. Tiyatro eğitimi alan Hazal Türesan nereli?

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

Güzel oyuncu, 20 Temmuz 1985 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı ve sonrasında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde Tiyatro eğitimi aldı.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan kimdir, kaç yaşında?

Ekranlara, 2008 yılında Azra karakteri ile Unutma Beni dizisi sayesinde geldi. Ardından 2011 yılında Yeniden Başla dizisinde yer aldı. Sonrasında ise Kara Para Aşk dizisinde rol aldı. 2016'da yayın hayatına başlayan Tatlı İntikam dizisinde,2017'de Fazilet Hanım Ve Kızları'nda kendine yer buldu ve yıldızı Fazilet Hanım ve Kızları ile parladı. 2018 yılında Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi Yaşamayanlar'da oynadı. Son olarak yeni Netflix'in ikinci yerli yapımı Atiye'de rol alan Türesan, şu sıralar Mucize Doktor isimli dizide Beliz karakterine hayat veriyor.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan kimdir, kaç yaşında?

Hazal Türesan, ilk kez 2014 yılında Bir Don Juan Öldürmek, 2015 yılında Sol Şerit yapımlarında rol aldı. 2019 yılında İran-Türkiye ortak yapımı Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle adlı sinema filmiyle büyük beğeni topladı. Türesan 170 cm boyunda ve 50 kilogram. Saç rengi kumral, mavi gözlüdür.

Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan kimdir, kaç yaşında?

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2019 – Mucize Doktor (Beliz) (TV Dizisi)

2019 – Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle (Sinema Filmi)

2018 – Yaşamayanlar (Yisa) (İnternet Dizisi)

2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Ceren) (TV Dizisi)

2017-2018 – Fazilet Hanım ve Kızları (Yasemin) (TV Dizisi)

2016 – Sol Şerit

2016 – Tatlı İntikam (Başak) (TV Dizisi)

2014 – Bir Don Juan Öldürmek (Sinema Filmi)

2014 – Kara Para Aşk (Aslı) (TV Dizisi)

2011 – Yeniden Başla (Helen) (TV Dizisi)

2009 – Deniz Yıldızı (TV Dizisi)

2008 – Unutma Beni (Azra) (TV Dizisi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fazilet Hanım ve Kızları Unutma Beni Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title