Haberler

Motosiklet Kazasında Ölen Başhekim, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde motosikleti ile yaptığı kazada yaşamını yitiren Ortopedi Uzmanı Dr. 41 yaşındaki Serkan Kurnaz için başhekimi olduğu Özel Medline Hastanesi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde motosikleti ile yaptığı kazada yaşamını yitiren Ortopedi Uzmanı Dr. 41 yaşındaki Serkan Kurnaz için başhekimi olduğu Özel Medline Hastanesi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende, doktorun annesi Gönül Kurnaz'ın "Oğlum, sana doyamadım, doyasıya öpemedim" diyerek tabutuna sarılıp, öpmesi, yürekleri dağladı.

Motosiklet tutkunu olan Aydın Medline Hastanesi Başhekimi, Ortopedi Uzmanı Dr. Serkan Kurnaz, dün saat 08.30 sıralarında 09 AB 268 plakalı motosikletiyle Aydın'dan Kuşadası yönüne giderken Yeniköy Mahallesi'nde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kaskı takılı olan Kurnaz, başını taşlara çarparak ağır yaralandı. Ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurnaz, meslektaşlarının müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Başhekim Kurnaz için görev yaptığı Aydın Özel Medline Hastanesi'nde bugün öğlende tören düzenlendi. Hastane önünde düzenlenen törene Serkan Kurnaz'ın çok sevdiği kızları 9 yaşındaki Lena ve 7 yaşındaki Miray, babası Kazım Kurnaz, annesi Gönül Kurnaz, kısa bir süre önce boşandığı eşi Ayşegül Karakaya, meslektaşları ve sevenleri katıldı. Çalıştığı hastanenin girişine Serkan Kurnaz'ın fotoğrafı asılırken, odasına karanfiller konulup, önlüğü bırakıldı. Kurnaz'ın tabutu da karanfillerle donatılıp, kimlik kartı ve çerçeveli fotoğrafı konuldu.

Dua edilmesinin ardındah Kazım - Gönül Kurnaz çifti, oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Gönül Kurnaz'ın, "Oğlum, sana doyamadım, doyasıya öpemedim" diyerek tabunu sarılıp, öpmesi yürekleri dağladı. Kurnaz'ın boşandığı eşi Ayşegül Karakaya ve kızları Lena ile Miray Kurnaz da tabutuna son bir kez dokundu. Kurnaz'ın tedavi ettiği hastalardan biri olduğu öğrenilen bir kadın da "Sen bizi iyi ettin, biz seni kurtaramadık. Aydın yansın" diyerek, gözyaşı döktü.

BEŞİKTAŞLILAR YALNIZ BIRAKMADI

Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyesi olan Serkan Kurnaz'ı, son yolculuğunda taraftar arkadaşları da yalnız bırakmadı. Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından hastane girişine 'Sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Kalbimizdesin doktor Serkan' pankartı asıldı. Başhekim Kurnaz'ın cenazesi buradaki törenin ardından cenaze namazı için Aydın Bey Camisi'ne götürüldü. Törene, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı CHP'li Mesut Özakcan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Aydın Tabip Odası Başkanı Metin Aydın, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Dr. Serkan Kurnaz'ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kemer Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Aydın Aydın Özel Kuşadası Yeniköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title