Haberler

Moskovalı kadınların en çok evlendiği erkekler listesinde zirvede Türkler var

Güncelleme:

Moskova'da yaşayan kadınların geçtiğimiz yıl en çok evlendiği erkekler Türkiye'den oldu. Ülkemizi Nijerya'nın takip etmesi ise şaşırttı, listede daha sonra ise Vietnam ve ABD yer aldı.

Moskova Nüfus İdaresi'nin verilerine göre Rusya'nın başkentinde yaşayan kadınlar geçtiğimiz yıl 81 Türk erkeğiyle evlenerek yabancı damat konusunda Türkiye'yi zirveye taşıdı. Türkiye'yi 63 kişiyle Nijerya izlemesi şaşırttı.

Moskova Nüfus İdaresi'nin verilerine göre başkent sakinlerinin bu yıl yabancılarla kıydığı nikahların sayısında eskiye göre artış gözlendi.

YÜZDE 10'DAN YÜZDE 15'E ÇIKTI

Moskova Nüfus İdaresi basın dairesinden Moskovskiy Komsomolets gazetesine yapılan açıklamaya göre Moskovalıların bu yıl yabancılarla yaptığı evliliklerin sayısında artış gözlendi. Açıklanan verilere göre geçen yıl Moskovalıların yabancılarla yaptığı evlilikler, tüm evliliklerin yüzde 10'unu oluştururken bu yılın başından beri bu oran yüzde 15'e ulaştı.

TÜRKİYE ZİRVEDE İKİNCİ SIRADA NİJERYA VAR

Açıklamaya göre bu yıl farklı vatandaşlığı olup ilişkilerini resmileştirmeye karar veren çiftlerin sayısı 6 bini aştı. Bununla birlikte yabancıların arasındaki damatlar, gelinlerden daha fazla.

'Denizaşırı prenslerin' yaklaşık 100 farklı ülkeden, yabancı gelinlerin ise 60 ülkeden oluğu belirtilen açıklamada, Moskovalı kadınlarla en sık evlilik yapan Türk erkeklerinin olduğu (81 kişi), onları izleyen Nijerya (63), Vietnam (54), ABD (47), İngiltere (42), İtalya (41), İsrail (40) ve Almanya (32) vatandaşları oldu.

MOSKOVALI ERKEKLERLE EVLENEN KADINLARDA YUNAN KADINLARI İLK SIRADA

Moskovalı erkeklerle evlilik yapmak isteyen kadınlar ise şöyle sıralandı: Yunanistan (66), Vietnam (50), Nijerya (15), Letonya (9), Estonya (9), Almanya (8) ve Küba (8).

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vietnam Moskova Türkiye Nijerya Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (98)

Urus:

Ne kadar cok gavur meraklisi bizim yarim beyinliler!! Saniyolarki o kadinlar hic yaslanmayacak. Alin onun bunun artigini!!! Hepsinde her turlu bulasici hastalik mevcut!! Cocugunuzuda hristiyan gibi buyu turjler tabi babasi dundene razi olunca nolcak!!!

8
30
yanıtYanıtla
osmanlıcık:

osmanlıda da dışardan alıyordu padişahlar onlarda zaten bulaşıcı hastalıktan öldü hepsi

yanıt5
yanıt6
Abbas yolcu:

Türk ün kaprisimi çekilir nazı bitmez neden ömrümüzü Türk kadınları için ya ceza evinde harcıyalım birde sen ne kadar dinleri arastırdınki

yanıt2
yanıt5
Yorum:

İçin o kadar pislenmiş ki güzel bir şey düşünemiyorsun. Acınacak haldesin kardeşşşş!

yanıt0
yanıt3
DIZO:

Kıskanma annem her türlü sizden daha güzel, daha sevecen, daha saygılı ve evine ailesine çok daha bağlı bir millet. Hepsi de en az bakın altını çiziyorum en az Üniversite mezunu. Az dine dile ırka takılacağınıza, oturun da kendinizi nasıl geliştireceğinize bakın.

yanıt5
yanıt3
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yahu dürüst konuşun Allah aşkına şu fotoğrafdaki kadını ülkemizde sadece podyumlarda görebilirsiniz onlar da ise sokakta neredeyse hep böyle ki ayrıca bu kadar çekici ve güzel olmalarına karşı egosuzlar da tamam ülkemizde ki kadınlar da güzel ama rusların eline su dökemezler ha gerçi erkekler olarakta biz de Brad Pitt jude law değiliz tabi ben çevremde yakışıklı biri olarak bilinirim fakat gel gör ki italyanların yanında ilyas salman kalırım

23
13
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Eee heralde Türk erkeği başı çekecek bu kadar enayi nerde var hangi ülkede la adam karısını boşuyor bunlar yüzünden ee sonuç bir süre sonra buda bırakıyor çoğu Türk erkeğinin beyni bel altında özelikle şu Türk kadınlarına kezban diyen vatandaş sen halay başısın bu konuda :)

21
13
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

RUS HATUNLARI DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR. ONDAN DOLAYI. . BİRSEN. .

yanıt4
yanıt5
BİRSEN:

evet daha güzel çünkü çocuk ev işi vs onlara göre değil ama biz kocamızın önüne 1 tabak yemek koymayalım demediğinizi bırakmazsınız lütfen güzel şeyler isterken güzel olmayı kendiniz unutmayınız.

yanıt12
yanıt3
gozde:

:))) sen çok yaşa ağzına sağlık birsen

yanıt4
yanıt0
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title