Haberler

Moda & Sosyete

Bugünkü Yazıma, Öncelikle Bitmek Bilmeyen Birbirinden Güzel Mesaj ve Dilekleriyle Mail Kutumu...

Bugünkü yazıma, öncelikle bitmek bilmeyen birbirinden güzel mesaj ve dilekleriyle mail kutumu dolduran siz okurlarıma teşekkür ederek başlamak istedim... Geçtiğimiz haftanın en hareketli organizasyonu; Aslı Şen'in evsahipliğiyle gerçekleşen Mango daveti idi. Davette şık bulduklarım; süpriz olmayan, bilindik isimler... Aslında daha çok isim vardı ama sadece üç kişi seçmeliydim. Rüküşlerim ise daha eğlenceli, bol malzemeli. Bugün köşemde, sosyetenin en şık giyinen isimlerinden Yasemin Taciroğlu'nu konuk ettim ve şimdiden hangi markalardan neleri gözüne kestirdiğini öğrendim. Ayrıca yine bugün 2013 yazını başarılı koleksiyonlarıyla kasıp kavuran Marquesa Beach Wear'e göz atacağız. Hepinize mis gibi moda kokulu bir hafta dilerim.

HAFTANIN ŞIKLARI

Aslı Şen, evsahibi olma ayrıcalığını iyi kullanmış. Dsquared marka elbisesi çok yakışmış. Ama kıyafetindeki en vurucu detay; Mango, Ca & Lou ve Pucci kolyelerini bir arada kullanması ve bunlara uygun Saint Laurent stiletto seçimi. Kendisine yakıştırdığım saç modeli ve dozunda makyajıyla kusursuz görünüyor.

Didem Antebi bronz teni ve rengi açılmış saçlarıyla belli ki tatilini bölmüş de gelmiş. Yakası taşlı, açık renkli Diane Von Furstenberg elbisesiyle güzelliğine şıklık da katmayı başarmış. Kıyafetine uygun VBH portföyü ve gümüş renkli Roberto Cavalli stilettolarıyla harika görünüyor.

Arzu Sabancı insana otomatikman iltifat ettirenlerden. En azından bende bıraktığı etki budur. Paco Rabanne'dan gözalıcı bir elbise seçmiş. Makyajı ve saç modeliyle, güzelliğine kalite katmasını bilenlerden. Birkaç sezon öncesinin Yves Saint Lauren marka ayakkabı seçimiyle de 'moda zamansızdır' diyor.

HAFTANIN DAVETİ

Geçtiğimiz salı gecesi sosyal medyada Mango kasırgası esti. Dünyaca ünlü model Jessica Stam'in de Mango defilesinde yer alması, ilgiyi en üst düzeye taşıdı. Aslı Şen'in evsahipliğini yaptığı, konuklarıyla tek tek ilgilendiği davet; şıklık anlamında da epey doyurucuydu. Hatta şıklar o kadar fazlaydı ki, sadece en beğendiklerimi seçmek zorunda kaldım.

HAFTANIN KONUĞU

Yasemin TACIROGLU

Tarzını beğendiğim Yasemin Taciroğlu, bizlerle gelecek sezon için yaptığı alışveriş listesini paylaştı. Hepsi birbirinden güzel seçimler. İçlerinden bayılacak kadar beğendiğim ise; güzeller güzeli Maison Rabih Kayrou marka etek oldu.

Rochas ayakkabı

Kendi markaları NEDO 'dan haute couture elbise

HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

Neslihan Kozanoğlu... Keşke belli bir yaş üstündeki kadınların Herve Leger sevdaları kalmasa. En azından markadan, daha yaşlarına uygun modelleri seçseler. Ama madem giyiyorsunuz; en azından ayakları boğum boğum kesen, bir numara küçük, bantlı ayakkabılarla görüntüyü bozmayalım.

Gülgün Çavuşoğlu'na baktığım an gördüğüm ilk yer, bel bölgesi fazlalıkları oldu. Kimse dal gibi incecik olmak zorunda değil ama makbul olan; kişinin vücut yapısına göre giyinmeyi bilmesidir. Gülgün Hanım; giydiği pantolonun dar kesimi, büstiyerin kısalığı ve demode ayakkabı modeliyle adeta 90'lara selam göndermiş.

Pınar Altuğ zekidir, tutumludur. Terzisine birkaç elbise diktirdikten sonra kalan kumaşları bile değerlendirir. Ama bu tarz elbiselerle davete değil, ancak sayfiye yerinde gezintiye gidilir. Mantar topuk ayakkabılardan bu tarz davetlerde olabildiğince kaçınılmalı, aksine daha özenli seçimler yapılmalı.

HAFTANIN MARKASI

2013 yazının en rağbet gören plaj markası; Merve Kardeş ve Ceren Çağlar'ın henüz geçtiğimiz sene kurdukları, yüzde 100 yerli Marquesa Beach Wear'di. Bu kadar kısa zamanda, roket hızıyla büyük bir sükseye sahip oldular. Her yaş ve her vücut tipine uygun geniş koleksiyonlarında en rağbet gören modeller; incili bikiniler oldu. Aslı Şen, Begüm Şen, Ayşe Kucuroğlu, Özge Ulusoy, Bergüzar Korel, Buse Terim, Işıl Reçber, Merve Boluğur, Şeyda Coşkun ve Zeynep Ilıcalı; yaz boyunca feminen, seksi ve gösterişli modelleriyle dikkat çeken Marchesa Beach Wear'i seçen ünlülerden sadece birkaçı. Gelecek sene plaj marka savaşlarının çok daha çekişmeli geçeceğine eminim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aslı Şen Mango Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title