Haberler

MKE Ankaragücü'nün yeni başkanı belli oldu

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda kulübün yeni başkanı Fatih Mert oldu.

Mke Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda kulübün yeni başkanı Fatih Mert oldu.

Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'nda 931 delegeden 290'ı oy kullandı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 289 oyu alan Fatih Mert, MKE Ankaragücü'nün yeni başkanı oldu. Seçimin ardından kürsüye gelerek konuşma yapan MKE Ankaragücü'nün yeni başkanı Fatih Mert, "Böyle kötü bir ortamdan sonra konuşmak hiç iyi değil. Moralimiz motivasyonumuz ister istemez kayboldu. Doğru bulmadığımız bir olay yaşandı. Bunun için salonu terk etmek zorundaydım. Müdahale etmeden duramazdım. Yapılan olayı kınıyorum. Hakarete varmadığı sürece herkes herkesi eleştirebilir. Buna katlanılmak zorunda. Katlanılmadığı zaman böyle olaylar yaşanıyor. Arkadaşımıza geçmiş olsun. Ankaragücü için bundan sonrası hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra inşallah Ankaragücü iyi işlerin yapıldığı, 109 yıllık kulübün hak ettiği yere geldiği bir takım olarak yerini alır. Sportif başarılarıyla anılır" dedi.

Fatih Mert'in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

"Faruk Koca, Osman Gazi Kandaş, Sidar Tunca, Tamer Açar, Önder Akdoğan, Celalettin Alkan, İsmail Atasoy, soner Kurt, bayram levent Keser, Tan Alar, Gökalp Üstün, Cahit Yıldırım, Müslüm Benli, Gürkan Büyükkaralı, Hasan Altındaş, Mehmet Özdere."

(Yunus Emre Kartal - Erdinç Türkcan/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

MKE Ankaragücü Fatih Mert Ankaragücü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title