Haberler

Mission Impossible: Yansımalar Filmi

Güncelleme:

Mission Impossible: Yansımalar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Mission Impossible: Yansımalar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

En iyi niyetler çoğu zaman peşinizi bırakmaz. MISSION IMPOSSIBLE: YANSIMALAR inde Ethan Hunt ( Tom Cruise ) ve IMF ekibi ( Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames ) ile aşina olduğumuz bazı dostları ( Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) yolunda gitmeyen bir görevden sonra zamana karşı yarışmak zorunda kalır.

Filmde, Henry Cavill, Angela Bassett ve Vanessa Kirby bir kez daha yönetmen koltuğunda yapımcı Christopher M c Quarrie'ın yer aldığı dinamik kadroya katılıyor.

Yönetmen: Christopher McQuarrie
Senaryo: Christopher McQuarrie, Bruce Geller
Oyuncular: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Michelle Monaghan, Simon Pegg, Vanessa Kirby , Alec Baldwin, Sean Harris, Ving Rhames, Caspar Phillipson , Alix Bénézech, Joey Ansah, Charlie Vincent, Hiten Patel, Lampros Kalfuntzos, David Mumeni, Grahame Fox, Wyatt Alexander, Shawn Dixon, Conny Sharp, Connor Wolf, Brandon Q W McConnell, Ansh Rathore, Maxime Dorian, Alexandre Poole, Stuart Davidson, Olivier Huband, Konstantine Kurelias, Andrew Cazanave Pin, Alexis Barbosa, Max Galler, Jacinda Kumar, Wei-Chen Sun, Christopher Ramoné, Chris Adams, Errol Francis
Filmin Türü: Aksiyon
Orijinal Adı: Mission: Impossible - Fallout
Yapımcı Firma: Paramount Pictures
Yapım Yılı: 2018
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye
Vizyon Tarihi: 27.07.2018

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Rebecca Ferguson Alec Baldwin Ving Rhames Tom Cruise Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title