Haberler

Mirkelam: Sorunları Bir Bir Aşacağız

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, "1 Kasım'da AK Parti iktidarı ile tüm sorunları bir bir aşacağız" dedi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi eski Belediye Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, 7 Haziran seçimlerinde de aday adayı olduğunu hatırlatarak, "Geçen seçimde nasip kısmet olmadı. Listeye giremedim. İnşallah bu dönem görev verildiği takdirde memleketime ve ülkemize hizmet edebilmek için çalışacağım" dedi.

Kendi ifadesi ile 7 Haziran seçimlerinden önce bir takım güçlerin AK Parti'nin tek başına iktidarını engellediğini vurgulayan Mirkelam, "Hatta seçim sonrası bunlar muhalefeti de dizayn ederek ülkede koalisyon kurulmasını da engellediler. Sayın Cumhurbaşkanımız bu oyunu görerek bunlara fazla at oynatma müsaadesini göstermedi ve anayasal yetkisini de kullanarak önümüzde ki 1 Kasım'da seçimlerin tekrarının yapılmasını istedi. Umarım bizlere kendi iç dünyamızda yeni seçim sürecimizi en iyi şekilde değerlendirerek önümüzde ki planımızı, programımızı, çalışmalarımızı ona göre yaparız. Bizim beklentimiz; 1 Kasım'da Şanlıurfa özelinde AK Parti olarak sandıkların patlarcasına oy beklentisi ve bunun Türkiye geneline yaygınlaşarak seçimlerden güçlü bir AK Parti iktidarının çıkmasıdır. İçinde bulunduğumuz iç ve dış problemlerin, ekonomik problemlerin ve özellikle terörle mücadelemizin güçlü bir AK Parti iktidarıyla önlenebileceği ve bunların üstesinden gelebileceğini bu millete göstermiş oluruz. Ak Parti'nin 1 Kasım'da güçlü bir şekilde sandıktan çıkabilmesi için yoğun çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ak Parti Mirkelam Birecik Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title